Σασμός: Ο πραγματικός λόγος της βεντέτας Βρουλάκηδων - Σταματάκηδων

Σασμός: Ο πραγματικός λόγος της βεντέτας Βρουλάκηδων – Σταματάκηδων Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. 

Σημαντικά Spoiler

Ο Παύλος Βρουλάκης λέει όχι στον Αντώνη, και χαλάει τον γάμο!

◊ Θα πέσουν τα τσιμέντα! Στην σειρά ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου!

◊ Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη στην πιο μεγάλη της αποκάλυψη!

 Το κρυφό ραντεβού Αστέρη και Αργυρώς που οδηγεί σε χωρισμό και… εκδίκηση!

◊ Επίθεση δολοφονίας εναντίον του Αστέρη! Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο!

◊ Καταστροφικές οι επιλογές της Στέλλας

Σασμός: Ο πραγματικός λόγος της βεντέτας Βρουλάκηδων – Σταματάκηδων

Ο «Σασμός» από το πρώτο επεισόδιο παρουσίασε τη βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Τους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες. Πολλές φορές οι δύο οικογένειες έρχονταν σε ρίξη όμως αυτό ήταν η αφορμή. Σήμερα λοιπόν αποκαλύπτεται η αιτία αλλά και από ξεκίνησε η έχθρα ανάμεσά τους και για ποιο λόγο δεν θέλει η Καλλιόπη για νύφη της την Αργυρώ.

Ο λόγος δεν είναι ούτε τα χωράφια, ούτε ο θάνατος της Ανθούλας και του Πετρή. Η αλήθεια κρύβεται πιο βαθιά και ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν… από όταν ο Μάνθος Σταματάκης είχε σχέση με τη Δέσπω Βρουλάκη.

Σύμφωνα με το TV24, ο Μάνθος έπεσε από το άλογο μια μέρα και σκοτώθηκε και η μητέρα του κατηγόρησε τη Δέσπω για τον θάνατό του. Θεώρησε πως αν δεν είχε σχέση μαζί της και δεν πήγαινε να τη βρει, ο γιος της θα ζούσε.

«Την κακορίζικη… σκότωσε τον γιο μου, το παλικάρι μου. Όλα από εκείνη ξεκίνησαν και δεν θα ησυχάσω αν δεν τη δω και εκείνη στο χώμα», είχε πει τότε η μάνα Σταματάκη και φαίνεται πως η κατάρα της έπιασε αφού λίγο καιρό αργότερα η Δέσπω εμφάνισε καρκίνο. Η αρρώστια άρχισε να την κατατρώει με αποτέλεσμα να πεθάνει, βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένειά της.

Η κατάρα συνεχίστηκε όταν η Ανθούλα Σταματάκη, η αδελφή του Βασίλη, ερωτεύτηκε τον Μάρκο Βρουλάκη. Όλοι τότε της έλεγαν να τον ξεχάσει εκείνη όμως δεν μπορούσε και έτσι την έστειλε η Καλλιόπη στην Αθήνα για να τους χωρίσει. Εκεί η Ανθούλα γέννησε τον Άγγελο χωρίς να το μάθει ποτέ ο Μάρκος επειδή η κυρά Ειρήνη έκρυβε τα γράμματα που του έστελνε η Ανθούλα. Αν και ο Άγγελος γύρισε στον τόπο του πέθανε τελικά επιβεβαιώνοντας την ύπαρξη της κατάρας.

Οι μόνοι που γνωρίζουν για την κατάρα είναι η Καλλιόπη, η Ειρήνη και ο Παυλής και αυτό που τους στοιχειώνει είναι ότι θέλουν η ιστορία της Αργυρώς και του Αστέρη να μην προκαλέσει άλλη απώλεια και συνεχίσει τη διαιώνιση της κατάρας.

Η Καλλιόπη μάλιστα θα μιλήσει στον Παύλο. «Τι θα γίνει αν το κοπέλι μου και η ανιψιά σου κάνουν παιδί; Δεν θέλω εγγόνι καταραμένο και πρέπει να κάνεις κι εσύ από τη μεριά σου ό,τι μπορείς για να αποτρέψεις τα σχέδιά τους. Αυτούς τους δύο δεν θα τους στεφανώσουμε. Πρέπει να μου το υποσχεθείς! Το ακούς;», λέει η Καλλιόπη με τον Παύλο να γνωρίζει την αλήθεια για τον μικρό Πετρή και να μην μπορεί να της την πει.

«Ετσά θα γίνει, Καλλιόπη. Όπως το είπες! Κανείς δεν θέλει να θρηνήσει άλλον νεκρό. Δεν το βαστάει πλέον ο τόπος», της απάντησε ο Βρουλάκης βάζοντας στόχο από εκείνη την ημέρα να χωρίσει την Αργυρώ και τον Αστέρη για να μην κινδυνεύσει άλλο παιδί.Χαρακτήρες

Οικογένεια Σταματάκη

Καλλιόπη Σταματάκη (Μαρία Τζομπανάκη): Η Καλλιόπη είναι η κεφαλή της οικογένειας Σταματάκη και μητέρα του Αστέρη και του Μαθιού.
Βασίλης Σταματάκης (Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης): Ο Βασίλης ήταν ο σύζυγος της Καλλιόπης, πατέρας του Μαθιού και του Αστέρη και αδερφός της Ανθούλας. Δολοφονείται στη φυλακή από μέλος της οικογένειας Βρουλάκη αφού προηγουμένως σκότωσε τον Μάρκο Βρουλάκη για οικογενειακές διαφορές.
Αστέρης Σταματάκης (Ορφέας Αυγουστίδης): Ο Αστέρης είναι ο δεύτερος γιος της Καλλιόπης και αυτός που θα ζήσει τον απαγορευμένο έρωτα, με την Αργυρώ Βρουλάκη
Μαθιός Σταματάκης (Δημήτρης Λάλος): Ο Μαθιός είναι ο πρωτότοκος γιος της Καλλιόπης.
Στεφανής Σταματάκης (Τάσος Νούσιας): Ο Στεφανής ήταν ανιψιός του Βασίλη Σταματάκη και ξάδερφος του Μαθιού και του Αστέρη. Είναι παντρεμένος με τη Βασιλική και έχουν γιο τον Νικηφόρο.
Βασιλική Καστρινακη-Σταματακη (Μαριλίτα Λαμπροπούλου): Σύζυγος του Στεφανή, μητέρα του Νικηφόρου.
Νικηφόρος Σταματάκης (Γιώργος Αμουτζάς): Ο Νικηφόρος είναι 18 ετών και γιος του Στεφανή και της Βασιλική.
Ανθούλα Σταματάκη (Νατάσα Φαίη Κοσμίδου): Η Ανθούλα ήταν η αδερφή του Βασίλη Σταματάκη.

Οικογένεια Βρουλάκη

Μάρκος Βρουλάκης (Πάνος Γκόγκος): Ο Μάρκος ήταν ο σύζυγος της Μαρίνας και πατέρας του Πέτρου και της Αργυρώς. Δολοφονείται από τον Βασίλη Σταματάκη έξω από το σπίτι του μπροστά στα μάτια της οικογένειας του.
Μαρίνα Βρουλάκη (Μαρία Πρωτόπαππα): Η Μαρίνα είναι η σύζυγος του Μάρκου που μετά τον θάνατο του καλείται να τα βγάλει πέρα με τα δύο της παιδιά.
Αργυρώ Βρουλάκη (Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη): Η Αργυρώ είναι η κόρη της οικογένειας Βρουλάκη η οποία είδε τον πατέρα της να δολοφονείται μπροστά στα μάτια της. Εν αγνοία της θα συνάψει δεσμό με το γιό του δολοφόνου του πατέρα της, Αστέριο Σταματάκη.
Πέτρος Βρουλάκης (Κώστας Νικούλι): Ο Πέτρος είναι γιος της Μαρίνας και του Μάρκου. Αργότερα δολοφονείται.
Ειρήνη Βρουλάκη (Όλγα Δαμάνη): Η Ειρήνη είναι μητέρα του Μάρκου και πεθερά της Μαρίνας.

Οικογένεια Αγγελάκη

Θοδώρα Αγγελάκη (Δανάη Παππά): Η Θοδώρα είναι η κόρη της οικογένειας Αγγελάκη.
Παντελής Αγγελάκης (Στάθης Μαντζώρος): Ο Παντελής είναι ιδιοκτήτης του καφενείου του χωριού.
Άννα Αγγελάκη (Αλίνα Κοτσοβούλου): Η Άννα είναι σύζυγος του Παντελή.
Μανώλης Αγγελάκης (Στρατής Χατζησταματίου): Ο Μανώλης είναι ο γιος της οικογένειας Αγγελάκη και κολλητός φίλος του Νικηφόρου.

Οικογένεια Καμαριωτάκη

Στέλλα Καμαριωτάκη (Ευγενία Σαμαρά): Η Στέλλα είναι δικηγόρος και αρραβωνιαστικιά του Αστέρη Σταματάκη.
Τάσος Καμαριωτάκης (Σπύρος Σαραφιανός): Ο Τάσος είναι ο πατέρας της Στέλλας.
Σοφία Αντωνακάκη (Νεκταρία Γιαννουδάκη): Η Σοφία είναι η μητέρα της Στέλλας, σύζυγος του Τάσου και ψυχολόγος.

Άλλοι χαρακτήρες

Αντώνης Φραγκιαδάκης (Δημήτρης Ήμελλος): Ο αστυνόμος της περιοχής που διερευνά τους φόνους που έγιναν.
Άγγελος Σωτηρόπουλος ή Βρουλάκης (Θανάσης Πατριαρχέας): Ο νέος αγροτικός γιατρός. Αργότερα μαθαίνει ότι είναι γιος του Μάρκου Βρουλακη και της Ανθής Σταματάκη
Παπα-Μιχάλης (Μιχάλης Αεράκης) : Ο ιερέας του χωριού.
Κατερίνα (Πρεσβυτέρα) (Στέλλα Γκίκα): Σύζυγος του Παπά-Μιχάλη και πολυ καλή φίλη της Μαρίνας Βρουλάκη.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Σασμός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ