Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις και τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς Σασμός!

Σασμός Spoiler: Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. 

Σημαντικά Spoiler

Γιατί ο αστυνόμος εμφανίζεται με ψεύτικο όνομα;

Μαλλιά κουβάρια η Αργυρώ με την Στέλλα – Υπάρχει σοβαρός λόγος!

Ο Αλεξανδρής εισβάλει στη σειρά σαν Ευθύμης Φαρμάκης – Πολύ σκοτεινός ο ρόλος του!

Ο δολοφόνος του Άγγελου…σκοτώνει την Άσπα;

Ο Μύρωνας επιστρέφει και σώζει τη ζωή της Άσπας

Ο Μύρωνας, ο αστυνομικός που όλοι αγαπήσαμε επιστρέφει και κάνει ότι περνάει απ’ το χέρι για να δει την Άσπα να χαμογελάει και πάλι. Δυσκολη η αποστολή του αυτή τη φορά καθώς η Άσπα έχει χάσει το στήριγμα της…

Ο έρωτας του Μύρωνα για την Άσπα δεν έσβησε ποτέ

Ο Αγγελος είναι νεκρός. Ο Μαθιός φυλακίζεται, η Καλλιόπη ομολογεί, όμως η Άσπα είναι βέβαιη πως οι Σταματάκηδες δεν είναι ένοχοι και πως ο πραγματικός δολοφόνος είναι ελεύθερος.

Ένα σκληρό πρόσωπο θα δούμε στη δεύτερη σεζόν της δραματικής σειράς Σάσμος από την Άσπα. Είναι αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του αγαπημένου της Άγγελου ακόμα κι αν χρειαστεί να κινδυνέψει η ίδια της η ζωή…

Από την πρώτη στιγμή πιστεύει πως πίσω από το φονικό κρύβεται ο Κώστας. Ξεκινάει της έρευνες και μπλέκει σε σκοτεινά μονοπάτια. Τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει. Η Αργυρώ πονά μέσα της για τον χαμό του Άγγελου και της λέει να πράξει όπως αυτή νιώθει.

Ο Μύρωνας σύντομα μαθαίνει για τις κινήσεις της Άσπας και αναλαμβάνει δράση. Την παρακαλά να σταματήσει οτιδήποτε βάζει την ίδια σε κίνδυνο. Εκείνη του ζητά να την αφήσει να το φτάσει ως τέλος με τον τρόπο που ξέρει. Ο Μύρωνας δεν φεύγει απ’ το πλευρό της και της υπόσχεται πως κανείς δεν θα την πειράξει από δω και πέρα.

Ο έρωτας του Μύρωνα για την Άσπα δεν έσβησε ποτέ, η επιστροφή του τον δυνάμωσε περισσότερο. Αρχίζει να φαντάζεται την ζωή του μαζί της. Θα μπορέσει η Άσπα να βάλει άλλον άντρα στην καρδιά της;

Ο δολοφόνος του Άγγελου όμως ξέρει τις κινήσεις που κάνει η Άσπα, και αναλαμβάνει δράση. Θα προλάβει ο Μύρωνας να σώσει την αγαπημένη του.

Η συνέχεια σύντομα στις οθόνες μας…

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις και τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς Σασμός!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Σασμός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ