Σασμός: Μαρίνα - Καλλιόπη βάζουν ΦΡΕΝΟ στον γάμο!

Σασμός: Μαρίνα – Καλλιόπη βάζουν ΦΡΕΝΟ στον γάμο!

Σασμός Spoiler:Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. 

Σημαντικά Spoiler

Ο Παύλος Βρουλάκης λέει όχι στον Αντώνη, και χαλάει τον γάμο!

◊ Θα πέσουν τα τσιμέντα! Στην σειρά ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου!

◊ Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη στην πιο μεγάλη της αποκάλυψη!

 Το κρυφό ραντεβού Αστέρη και Αργυρώς που οδηγεί σε χωρισμό και… εκδίκηση!

◊ Επίθεση δολοφονίας εναντίον του Αστέρη! Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο!

◊ Καταστροφικές οι επιλογές της Στέλλας!


Σασμός: Μαρίνα – Καλλιόπη βάζουν ΦΡΕΝΟ στον γάμο!

Η γιαγιά Ειρήνη συγκαλεί έκτακτο οικογενειακό συμβούλιο για να δουν πως θα αντιμετωπίσουν τιςαπειλές του Δημήτρη. Από την άλλη, η Τζένη βλέπει να χάνεται ο έλεγχος και αποφασίζει νααποκαλύψει την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της, όμως μία συζήτηση που θα κάνει με τηνΒασιλική θα της ανατρέψει τα σχέδια…

Ο Ευθύμης κλείνει τις «υποθέσεις» του με τον Πάνο και τον Λευτέρη. Πάνω στην σύγκρουση, οΠάνος χάνει τη ζωή του και οι τύψεις κυνηγούν τον Λευτέρη για τον φόνο του, ενώ ο Ευθύμημετράει τις ζημιές στο οινοποιείο του.

Ο Τόλης πρέπει να αποφασίζει αν τελικά θα καταθέσει όσα γνωρίζει για την δολοφονία τουΚώστα, ενώ ο παπα-Μιχάλης και ο Αντώνης αναλαμβάνουν να καταλαγιάσουν την οργή τουΔημήτρη και του Παύλου, για να αποφευχθεί ακόμα ένα αιματοκύλισμα.Η απόφαση της Νάντιας και του Νικηφόρου να περάσουν σε τεστ DNA προκαλεί αντιδράσεις. ΟΒαγγέλης ανήμπορος να πείσει τον αδελφό του επιστρέψει μαζί με το παιδί, αποκαλύπτει στηνΑργυρώ που βρίσκονται. Εκείνη αφού πρώτα τον ευχαριστήσει, στη συνέχεια ζητάει από τονΑστέρη να την βοηθήσει να φτάσει στον Πετράκη.

Χωρίς δεύτερη σκέψη της λέει πως θα είναι δίπλα της, ενώ ο Μαθιός τρέχει κι εκείνος να τηνβοηθήσει. Έτσι, ο Βαγγέλης, η Αργυρώ, ο Αστέρης και ο Μαθιός ξεκινούν για να αντιμετωπίσουντον θολωμένο Σταύρο και προσεύχονται η περιπέτεια να έχει αίσιο τέλος.

Στα επεισόδια που έρχονται, όταν η εξαφάνιση του Πετράκη θα αποτελεί πλέον κακή ανάμνηση,θα δούμε και πάλι το αγαπημένο μας ζευγάρι, τον Αστέρη και την Αργυρώ, να έρχονται σε νέεςσυγκρούσεις με τις οικογένειές τους για την σχέση τους. Μπορεί να βοήθησαν όλοι για ναεπιστρέψει το παιδί στην αγκαλιά της μητέρας του, όμως το μίσος τους εξακολουθεί να βράζει…

Η πιο ήρεμη και λογική, η Μαρίνα, αν και χρωστάει τη ζωή της κόρης της στον Σταματάκη και τονδοξάζει κάθε μέρα, θα ξεκαθαρίσει στην Αργυρώ ότι ο θάνατος του Πετρή θα τους στοιχειώνει γιαπάντα, κι αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορεί να τους δώσει την ευχή της για να ενωθούν με ταιερά δεσμά του γάμου.

Η πιο ευέξαπτη λαλίστατη, η Καλλιόπη, βλέπει τον μικρό της γιο να ζει και να αναπνέει για τηνΒρουλάκαινα, όμως η ίδια είναι πιστή στις παραδόσεις και ορκισμένη στην βεντέτα.Από την πρώτη στιγμή ήταν αντίθετη και η καπετάνισσα δεν είναι από τις γυναίκες που αλλάζουνγνώμη. Θα την δούμε να κάνει ένα βήμα πίσω και να μην είναι τόσο αντίθεση στη σχέση του γιουτης με την Αργυρώ, αλλά θα του ξεκαθαρίσει πως αν θελήσει να βάλει κουλούρα δεν θα του δώσει την ευχή της…

Χαρακτήρες

Οικογένεια Σταματάκη

Καλλιόπη Σταματάκη (Μαρία Τζομπανάκη): Η Καλλιόπη είναι η κεφαλή της οικογένειας Σταματάκη και μητέρα του Αστέρη και του Μαθιού.
Βασίλης Σταματάκης (Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης): Ο Βασίλης ήταν ο σύζυγος της Καλλιόπης, πατέρας του Μαθιού και του Αστέρη και αδερφός της Ανθούλας. Δολοφονείται στη φυλακή από μέλος της οικογένειας Βρουλάκη αφού προηγουμένως σκότωσε τον Μάρκο Βρουλάκη για οικογενειακές διαφορές.
Αστέρης Σταματάκης (Ορφέας Αυγουστίδης): Ο Αστέρης είναι ο δεύτερος γιος της Καλλιόπης και αυτός που θα ζήσει τον απαγορευμένο έρωτα, με την Αργυρώ Βρουλάκη
Μαθιός Σταματάκης (Δημήτρης Λάλος): Ο Μαθιός είναι ο πρωτότοκος γιος της Καλλιόπης.
Στεφανής Σταματάκης (Τάσος Νούσιας): Ο Στεφανής ήταν ανιψιός του Βασίλη Σταματάκη και ξάδερφος του Μαθιού και του Αστέρη. Είναι παντρεμένος με τη Βασιλική και έχουν γιο τον Νικηφόρο.
Βασιλική Καστρινακη-Σταματακη (Μαριλίτα Λαμπροπούλου): Σύζυγος του Στεφανή, μητέρα του Νικηφόρου.
Νικηφόρος Σταματάκης (Γιώργος Αμουτζάς): Ο Νικηφόρος είναι 18 ετών και γιος του Στεφανή και της Βασιλική.
Ανθούλα Σταματάκη (Νατάσα Φαίη Κοσμίδου): Η Ανθούλα ήταν η αδερφή του Βασίλη Σταματάκη.

Οικογένεια Βρουλάκη

Μάρκος Βρουλάκης (Πάνος Γκόγκος): Ο Μάρκος ήταν ο σύζυγος της Μαρίνας και πατέρας του Πέτρου και της Αργυρώς. Δολοφονείται από τον Βασίλη Σταματάκη έξω από το σπίτι του μπροστά στα μάτια της οικογένειας του.
Μαρίνα Βρουλάκη (Μαρία Πρωτόπαππα): Η Μαρίνα είναι η σύζυγος του Μάρκου που μετά τον θάνατο του καλείται να τα βγάλει πέρα με τα δύο της παιδιά.
Αργυρώ Βρουλάκη (Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη): Η Αργυρώ είναι η κόρη της οικογένειας Βρουλάκη η οποία είδε τον πατέρα της να δολοφονείται μπροστά στα μάτια της. Εν αγνοία της θα συνάψει δεσμό με το γιό του δολοφόνου του πατέρα της, Αστέριο Σταματάκη.
Πέτρος Βρουλάκης (Κώστας Νικούλι): Ο Πέτρος είναι γιος της Μαρίνας και του Μάρκου. Αργότερα δολοφονείται.
Ειρήνη Βρουλάκη (Όλγα Δαμάνη): Η Ειρήνη είναι μητέρα του Μάρκου και πεθερά της Μαρίνας.

Οικογένεια Αγγελάκη

Θοδώρα Αγγελάκη (Δανάη Παππά): Η Θοδώρα είναι η κόρη της οικογένειας Αγγελάκη.
Παντελής Αγγελάκης (Στάθης Μαντζώρος): Ο Παντελής είναι ιδιοκτήτης του καφενείου του χωριού.
Άννα Αγγελάκη (Αλίνα Κοτσοβούλου): Η Άννα είναι σύζυγος του Παντελή.
Μανώλης Αγγελάκης (Στρατής Χατζησταματίου): Ο Μανώλης είναι ο γιος της οικογένειας Αγγελάκη και κολλητός φίλος του Νικηφόρου.

Οικογένεια Καμαριωτάκη

Στέλλα Καμαριωτάκη (Ευγενία Σαμαρά): Η Στέλλα είναι δικηγόρος και αρραβωνιαστικιά του Αστέρη Σταματάκη.
Τάσος Καμαριωτάκης (Σπύρος Σαραφιανός): Ο Τάσος είναι ο πατέρας της Στέλλας.
Σοφία Αντωνακάκη (Νεκταρία Γιαννουδάκη): Η Σοφία είναι η μητέρα της Στέλλας, σύζυγος του Τάσου και ψυχολόγος.

Άλλοι χαρακτήρες

Αντώνης Φραγκιαδάκης (Δημήτρης Ήμελλος): Ο αστυνόμος της περιοχής που διερευνά τους φόνους που έγιναν.
Άγγελος Σωτηρόπουλος ή Βρουλάκης (Θανάσης Πατριαρχέας): Ο νέος αγροτικός γιατρός. Αργότερα μαθαίνει ότι είναι γιος του Μάρκου Βρουλακη και της Ανθής Σταματάκη
Παπα-Μιχάλης (Μιχάλης Αεράκης) : Ο ιερέας του χωριού.
Κατερίνα (Πρεσβυτέρα) (Στέλλα Γκίκα): Σύζυγος του Παπά-Μιχάλη και πολυ καλή φίλη της Μαρίνας Βρουλάκη.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Σασμός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ