Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις και τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς Σασμός!

Σασμός Spoiler: Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. 

Σημαντικά Spoiler

Μυστικός γάμος για Χειλά – Τότσικα με κουμπάρα τη Θεοδώρα!

Ο Παύλος Βρουλάκης πέφτει νεκρός – Ποιος είναι ο δολοφόνος;

Αυτός ο…νέος έρωτας είναι κίνδυνος θάνατος!

Ο Παντελής δίνει το μεγαλύτερο spoiler!

”Λάζαρε δεύρο έξω” – Έρχεται να εκδικηθεί!

Ένας νέος ήρωας εισβάλει στην δραματική σειρά του ALPHA, Σασμός με σκοπό να ταράξει τα νερά της Άνω Ποριάς. Ο λόγος για τον Λάζαρο ο οποίος είναι συγγενής της οικογένειας Βρουλάκη η οποία πενθεί τον αδικοχαμένο Άγγελο. (Από το δημοσίευμα του DaddyCool)

Για ποιον λόγο ο Λάζαρος έρχεται στο χωριό στην σειρά Σασμός, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας youfly.com, ποιος είναι ο σκοπός του και τι αποζητά;

Ο Λάζαρος διψά για εκδίκηση στον Σασμό

Τον συγκεκριμένο ρόλο, όπως σας έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο θα υποδυθεί ο Τιμόθεος Θάνος, ο οποίος ήδη έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα του για την δεύτερη σεζόν του Σασμού.

Ο ρόλος του Λάζαρου εμπλέκεται άμεσα με την οικογένεια καθώς αυτός μαζί με τον Τηλέμαχο επισκέπτονται το χωριό με αφορμή τον θάνατο του Άγγελου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Timotheos Thanos (@timakos)

Οι δυο τους θα συμπαρασταθούν στην οικογένεια τις δύσκολες αυτές ώρες και θα κάνουν τα πάντα για να βρουν τον φονιά. Μπορεί με τον θάνατο του Πετρή να κάνανε πίσω μετά από όλα όσα τους είπε τότε η Μαρίνα αλλά αυτή την φορά δεν θα μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα.

Μετά τον Παύλο Βρουλάκη που θα υποδυθεί ο Στέλιος Μάινας, ένας ακόμη ήρωας εμφανίζεται στην Άνω Ποριά, ο Λάζαρος και ζητά δικαίωση για την φόνο του Άγγελου, στον δεύτερο κύκλο της σειράς Σασμός!

Πολλοί εκδικητές μαζεύονται και η Καλλιόπη θα έχει δουλειές με φούντες.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις και τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς Σασμός!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Σασμός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ