Έχει ταλέντο και στα social η νεαρή ηθοποιός.

Η Δανάη Παππά έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο μέσα από τη σειρά της Βάνας Δημητρίου, “Το Tατουάζ”, σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου το 2017. Η νεαρή ηθοποιός ήταν η πρωταγωνίστρια ενσαρκώνοντας τον ρόλος της Άννας Ραζή.

Τα δύο επόμενα χρόνια (2018, 2019) συμμετείχε ως τραγουδίστρια στον ετήσιο θεσμό μόδας και τραγουδιού MadWalk – The Fashion Music Project.

Τον Μάιο του 2019 η Δανάη Παππά και η Βάνα Δημητρίου με τον Ανδρέα Γεωργίου αποφάσισαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ, “8 λέξεις”. Εκεί και πάλι είχε έναν από τους πιο βασικούς ρόλους, υποδυόμενη την Ρωξάνη Δημοπούλου. Μετά από 250 επεισόδια αποχώρισε από το σήριαλ. Επιπλέον έκανε ακόμα κάποια guest στις σειρές “Περί γάμου” και ” Η τούρτα της μαμάς”.

Φυσικά την νεαρή ηθοποιό τη λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ALPHA, “Σασμός” που ενσάρκωσε την Θεοδώρα Αγγελάκη την περασμένη σεζόν.

Πέρα όμως από ταλαντούχα ηθοποιός και μια από τις κορυφαίες της γενιάς της, η Δανάη Παππά είναι και εξαιρετικά δημοφιλής στο TikTok. Τα βίντεο που ανεβάζει όπως θα δείτε γίνονται viral σε χρόνο ρεκόρ!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danae Pappa (@danouuz)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danae Pappa (@danouuz)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Σασμός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик