Όλα τα νέα, οι εξελίξεις και τα νέα επεισόδια της σειράς θα τα βρίσκεις εδώ!

«Ψέματα» είναι μια νέα συναρπαστική σειρά που έρχεται να ταράξει τα νερά με πρωταγωνιστές την Αλεξάνδρα Αϊδίνη και τον Χρήστο Λούλη. Πάνω σε αυτό το μεγάλο ερώτημα, του «είναι» και το «φαίνεσθαι», με θεματολογία σύγχρονη και γλώσσα σημερινή ξεκίνησε η νέα συναρπαστική σειρά του Alpha , «Ψέματα».

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η ιντερνετική επίθεση της Μαρίνας στον Αντρέα της γυρίζει μπούμερανγκ και έχει απρόβλεπτες συνέπειες καθώς το παρελθόν της επιστρέφει για να την κυνηγήσει. Θα πρέπει όμως να βάλει στην άκρη για λίγο τα προσωπικά της καθώς η Ηλιάννα, μαθήτρια της στη β’ λυκείου, κινδυνεύει. Στην προσπάθειά της να την προστατεύσει, ζητάει την βοήθεια του Αντρέα.

Ψέματα επόμενα επεισόδια

Επεισόδιο 4 – Παρασκευή 3 Ιουνίου

Η Έλενα αποφασίζει να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να προσπαθήσει να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από το θάνατο της συζύγου του Αντρέα. Παράλληλα η Κάτια περνάει μια δύσκολη φάση στη σχέση της με τον Δήμο και το μυστικό της κινδυνεύει να βγει στο φως του ήλιου.

Επεισόδιο 5 – Παρασκευή 10 Ιουνίου

Ένα ακόμα μυστικό στη ζωή της Έλενας αποκαλύπτεται και την καταρρακώνει. Μένει τελείως μόνη της και αυτό την οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια. Οι μέθοδοι που αποφασίζει να χρησιμοποιήσει για να πιέσει τον Αντρέα να ομολογήσει είναι ολέθριες.

Όλα τα νέα, οι εξελίξεις και τα νέα επεισόδια της σειράς θα τα βρίσκεις εδώ!

Το σενάριο είναι του Νίκου Μήτσα και η σκηνοθεσία του Γιώργου Γκικαπέππα. Το δυνατό καστ καλείται να αφηγηθεί μια συγκλονιστική ιστορία. Πρωταγωνιστούν: Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Χρήστος Λούλης, Ιωάννης Παπαζήσης, Ζέτα Δούκα, Χρήστος Σαπουντζής, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Χρανιώτης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Τοκάκης, Κίμων Κουρής, Δημήτρης Αριανούτσος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψέματα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик