Όλα τα νέα, οι εξελίξεις και τα νέα επεισόδια της σειράς θα τα βρίσκεις εδώ!

«Ψέματα» είναι μια νέα συναρπαστική σειρά που έρχεται να ταράξει τα νερά με πρωταγωνιστές την Αλεξάνδρα Αϊδίνη και τον Χρήστο Λούλη. Πάνω σε αυτό το μεγάλο ερώτημα, του «είναι» και το «φαίνεσθαι», με θεματολογία σύγχρονη και γλώσσα σημερινή ξεκίνησε η νέα συναρπαστική σειρά του Alpha , «Ψέματα».

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Αντρέας είναι τρομοκρατημένος ότι μπορεί να συλληφθεί και γι’ αυτό ζητάει από τον Άρη να πει ψέματα στην αστυνομία και να του δώσει άλλοθι. Η Έλενα όμως δεν το βάζει εύκολα κάτω και η τελική αναμέτρηση ανάμεσα τους έχει βίαιες συνέπειες.

 Μια αποκάλυψη ΣΟΚ – Ο Ανδρέας είναι βιαστής κατά συρροή

Η δολοφονία του Ανδρέα φέρνει στο φως συγκλονιστικά στοιχεία για τη διπλή ζωή του στη Θεσσαλονίκη: τη μέρα ήταν ευυπόληπτος γιατρός, τη νύχτα κατά συρροή βιαστής! Ανάμεσα στους υπόπτους για τη δολοφονία του είναι και ο σύζυγος μιας κοπέλας που είχε βιάσει.

Παράλληλα, αποκαλύπτονται γεγονότα από το παρελθόν της Έλενας, οπότε αρχίζει ο μαρτυρικός της δρόμος για να την πιστέψουν ξανά. Το epeisodia.gr έχει όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha ΨΕΜΑΤΑ.

Τρεις εβδομάδες έχουν περάσει από την εξαφάνιση του Ανδρέα. Ο γιος του ανησυχεί ότι κάτι κακό συμβαίνει στον πατέρα του. Τελικά, η αστυνομία βρίσκει το πτώμα του και είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για δολοφονία. Η Έλενα με νύχια και με δόντια παλεύει όλο αυτό το διάστημα να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Να γίνει ο εαυτός της. Μετά την οδυνηρή δοκιμασία που έζησε, ωστόσο, βρίσκεται ξανά μπλεγμένη στο σκοτεινό μονοπάτι της ζωής του Ανδρέα. Πρέπει για άλλη μια φορά να παλέψει με τα κουρέλια από τη δύναμη που της απέμεινε, για να την πιστέψουν.

Οι υποψίες της αστυνομίας πέφτουν στον καινούργιο σύντροφο της Έλενας. Σοκαρισμένη, νιώθει πλέον ότι δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν. Παρακολουθώντας, ταυτόχρονα, τι έχει μεσολαβήσει πριν από το θάνατο του Ανδρέα, βλέπουμε καρέ καρέ να ξεδιπλώνεται το δικό του παρελθόν.

Μόνο που έρχεται για να τον χτυπήσει αλύπητα, γεγονός που τον οδηγεί σε απερίσκεπτες πράξεις. Η Έλενα δεν το βάζει εύκολα κάτω. Στην προσπάθειά της να αποκαλύψει την αλήθεια για τη σκοτεινή πλευρά της ζωής του, συναντάει μια κοπέλα που υπήρξε ένα ακόμη θύμα του. Οι δύο γυναίκες μαζί προσπαθούν να ανακαλύψουν αν ο σύζυγος της δεύτερης είναι μπλεγμένος στη δολοφονία του Ανδρέα, καθώς μετά τις δημόσιες αποκαλύψεις για τον επιτυχημένο καρδιοχειρουργό, παρουσιάζει έντονη αλλαγή στη συμπεριφορά του.

Ενώ η έρευνα για τη δολοφονία συνεχίζεται, η όλη ιστορία παίρνει περίεργη τροπή, καθώς αποκαλύπτονται ένοχα μυστικά από την περίοδο που ο Ανδρέας ζούσε στη Θεσσαλονίκη. Πίσω από το προσωπείο του αφοσιωμένου πατέρα και επαγγελματία, είχε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο, που αφήνει εμβρόντητους τους πάντες. Παράλληλα, όμως, αποκαλύπτονται γεγονότα και από τη ζωή της Έλενας στο παρελθόν. Γεγονότα που έρχονται να δικαιολογήσουν την τόσο στενή σχέση που έχει με την αδελφή της Κάτια…

Όλα τα νέα, οι εξελίξεις και τα νέα επεισόδια της σειράς θα τα βρίσκεις εδώ!

Το σενάριο είναι του Νίκου Μήτσα και η σκηνοθεσία του Γιώργου Γκικαπέππα. Το δυνατό καστ καλείται να αφηγηθεί μια συγκλονιστική ιστορία. Πρωταγωνιστούν: Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Χρήστος Λούλης, Ιωάννης Παπαζήσης, Ζέτα Δούκα, Χρήστος Σαπουντζής, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Χρανιώτης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Τοκάκης, Κίμων Κουρής, Δημήτρης Αριανούτσος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψέματα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι