Φοβερό φινάλε για τα ψέματα. Με το στόμα ανοιχτό οι τηλεθεατές.

Η πολύ επιτυχημένη σειρά του ALPHA, «Ψέματα» έριξε αυλαία και το φινάλε ήταν τόσο ανατρεπτικό που καθήλωσε ακόμα μια φορά τους τηλεθεατές.

Τί είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο:

Ο Ανδρέας λίγο πριν πεθάνει διαπιστώνει πως δεν έχει άλλες επιλογές και σκέφτεται να καταστρώσει ένα σχέδιο. Σε αυτό μαζί του θα έχει τον Πέτρο, που το αποκαλύπτει.

Το σχέδιο για τη διάσωσή του είναι να παγιδεύσει την Έλενα προκειμένου η αστυνομία να την κατηγορήσει ότι εκείνη οφείλεται για τον θάνατό του. Ο Πέτρος του λέει πως δεν είναι τόσο ασφαλές αυτό το σχέδιο αλλά ο Ανδρέας του τονίζει πως έχει σκεφτεί τα πάντα μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια.

Του λέει πως θα κάνει την αστυνομία να πιστέψει πως η Έλενα ευθύνεται για την δολοφονία του και θα εξαφανίσει το πτώμα. Με αυτό τον τρόπο θα πετύχει δύο πράγματα. Πρώτον να καταστρέψει την Έλενα και δεύτερον να φύγει στο εξωτερικό με ψεύτικη ταυτότητα και να ζήσει ελεύθερος καθώς θα τον θεωρούν νεκρό.

Μπορεί το σχέδιο του Αντρέα να ήταν αρκετά καλά στημένο αλλά δεν πήγε όπως το ήθελε. Η Έλενα, έχοντας τη βοήθεια του Δήμου και της Κάτιας, ανακαλύπτει νέα στοιχεία και νέους υπόπτους για τον θάνατο του Ανδρέα. Στην προσπάθειά της να είναι ασφαλής στο μέλλον η Έλενα συνεργάζεται με άτομα που δεν το περίμενε ποτέ!

Τελικά, η Έλενα είναι αυτή που θα φέρει στο φως την αλήθεια και το τι πραγματικά συνέβη τη μέρα της δολοφονίας του Ανδρέα!

Φυσικά οι χρήστες του twitter δεν γινόταν να μην σχολιάσουν το τέλος της σειράς, «Ψέματα».

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψέματα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ