Ο Νικόλας Παπαπαύλου μας συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή του στο Big Brother. Ο νεαρός δείχνει ότι έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες. Κάτι που αποδεικνύει το νέο του επαγγελματικό βήμα. Ο νεαρός είχε προαναγγείλει πως θα συνεχίσει την τηλεοπτική του καριέρα συμμετέχοντας σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Το είπε και θα το κάνει ο Νικόλας Παπαπαύλου. Η πορνό […]

Ο Νικόλας Παπαπαύλου μας συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή του στο Big Brother. Ο νεαρός δείχνει ότι έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες. Κάτι που αποδεικνύει το νέο του επαγγελματικό βήμα. Ο νεαρός είχε προαναγγείλει πως θα συνεχίσει την τηλεοπτική του καριέρα συμμετέχοντας σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Το είπε και θα το κάνει ο Νικόλας Παπαπαύλου. Η πορνό ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί έχει τίτλο «Πώς το κάνει ο Μεγάλος Αδελφός – gay version». Στην ίδια ταινία συμμετέχει και ο Φίλιππος Αρβανίτης, που γνωρίσαμε μέσα από το Power of Love.

Η υπόθεση της ταινίας:

Η ιστορία της  θέλει, τους δύο άντρες να υποδύονται τα αδέλφια, με μεγαλύτερο τον Νικόλα. Ο Νικόλας έχει τα γενέθλιά του και ο αδελφός του τού κάνει ένα δώρο έκπληξη. Έχετε ίδεα τι μπορεί να είναι; Θα σας πούμε εμείς! Ένα εσώρουχο, το οποίο θα φέρει ένα delivery boy και θα του ζητήσει να το δοκιμάσει. Κάπως έτσι θα ξεκινήσει ένα ερωτικό παιχνίδι μεταξύ τους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Big Brother

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Power Of Love

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν