Παράδεισος των Κυριών: Όλα τα επεισόδια της εβδομάδας!

Παράδεισος των Κυριών: Όλα τα επεισόδια της εβδομάδας! Πλησιάζουν οι πρεμιέρες των σειρών στην νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο ALPHA σκεφτόταν, ξανά σκεφτόταν ποιο πρόγραμμα να δίνει lead in στον «Σασμό», την σειρά που έκανε πάταγο πέρυσι και απογείωσε τα νούμερα τηλεθέασης του καναλιού.

Ο “Ο Παράδεισος των Κυριών” μεταδίδεται κάθε βράδυ στις 8.

Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία εγκαταλείπει τον Πάρη!

«Ο Παράδεισος των κυριών» Νέα Επεισόδια

Παράδεισος των Κυριών: Όλα τα επεισόδια της εβδομάδας!

13/2 Επεισόδιο 76
Μία συνταρακτική είδηση φτάνει στα αυτιά του Μάρκου ο οποίος δε θα αργήσει να καταρρακωθείαπό τα δυσάρεστα νέα. Όσο ο Χριστόφορος αναζητά την αλήθεια σχετικά με τις ύποπτες επαφές τηςΒικτώριας, η Όλγα χαίρεται επειδή προχωρούν οι έρευνες της αστυνομίας για την απόπειραδολοφονίας του Πάρη.

Στο μεταξύ η σχέση της Βικτώριας και της Λιζέτας επανατοποθετείται και φαίνεται πως αποκτάαρνητικό πρόσημο, ενώ συγχρόνως η Λιζέτα διεκδικεί με τον δικό της, αθέμιτο τρόπο, την προσοχήτου Ντίνου.

Την ίδια ώρα ο Πάρης έχει αρχίσει να δείχνει τη θετική πλευρά του σε κάποιους από τουςεργαζομένους του Παραδείσου, σε αντίθεση με τον πατέρα του που ετοιμάζει μία καινούργια

14/2 Επεισόδιο 77
Ο Πάρης κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη στον Σωτήρη και ο Χριστόφορος ψάχνει απαντήσεις σταερωτήματα που τον βασανίζουν. Ο Άγης κρύβεται σε ένα μέρος που η Βικτώρια και ο Χριστόφοροςδε θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν και μια επίσκεψη στο σπίτι του Βασιλείου αιφνιδιάζει τηνΑμαλία ενώ στη συνέχεια την οδηγεί σε μια σύγκρουση με τον Πάρη που θα έχει μια απρόσμενη γιαεκείνον κατάληξη.

Η Λιζέτα εκβιάζει συναισθηματικά τον Ντίνο προχωρώντας στο επόμενο στάδιο του σχεδίου της κιεκείνος, με τη βοήθεια της Μιράντας, αναγκάζεται να πάρει μια σημαντική απόφαση που θαοδηγήσει στην ψυχολογική κατάρρευση και των δύο.Η Πιπίτσα θα εξοργιστεί για ακόμα μια φορά με τον Μάρκο και το σχέδιο του Πασχάλη και τηςΤζένης δε θα έχει το αποτέλεσμα που θα ήθελαν. Ποια είναι η συμφωνία που θα κάνει τελικά ηΒικτώρια με τον Ζήση; Και τι είναι αυτό που θα κάνειτον Αποστόλη να πιστέψει ότι καταστράφηκε ηοικογένειά του;

15/2 Επεισόδιο 78
Η Πολυξένη αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την αγάπη της για τον Άγη βάζοντας τον εαυτό της σεπολύ δυσμενή θέση. Ο Αποστόλης μετά από αυτό που μαθαίνει στο αστυνομικό τμήμα για τονΠάρη, προσπαθεί για ακόμη μία φορά να κρατηθεί με νύχια και με δόντια κοντά στην οικογένειά του.
Το ψέμα που είπε ο Πασχάλης στη Σύρμω είναι πολύ κοντά στο να βγει στην επιφάνεια. ΟΠασχάλης γνωρίζοντας, πως αν μάθει η μάνα του την αλήθεια δεν πρόκειται να του συγχωρέσειαυτό που έκανε, παλεύει με νύχια και με δόντια για να το αποτρέψει. Θα καταφέρει να το κρατήσεικρυφό, ή η Σύρμω θα μάθει την αλήθεια για τον λόγο που έδωσε;Ο Ντίνος με βαριά καρδιά ανακοινώνει την απόφαση που πήρε σε σχέση με το παιδί και τη Λιζέτα. ΗΑμαλία αποφασίζει να ακολουθήσει τον Πάρη στον Παράδεισο, όμως η υποδοχή δεν είναι αυτή πουπερίμενε.

16/2 Επεισόδιο 79
Η Σύρμω αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να δώσει μια οριστική λύση στοπρόβλημα του Πασχάλη. Η Αμαλία ζητάει από τον Άγη να μείνει μακριά από τη Γεωργία ενώ οΜάρκος γίνεται έξαλλος μαζί του όταν μαθαίνει ότι της ζήτησε λεφτά.Το σχέδιο του Αναγνώστου που θα βοηθήσει τον Χρηστίδη να δραπετεύσει, κινδυνεύει νααποκαλυφθεί και η Βικτώρια κάνει μια ακραία επιλογή για να προστατεύσει τον εαυτό της από ένανεχθρό που νιώθει ότι απειλείται σοβαρά. Ο Ντίνος αποφασίζει να ψάξει την αλήθεια για το αν ηΕιρηνούλα είναι δικό του παιδί με έναν τρόπο που αιφνιδιάζει για τα καλά τη Λιζέτα.

Η Μιράντα επιτίθεται με σκληρά λόγια στην Αμαλία και η Ντέπυ διεκδικεί μια θέση στη ζωή τουΧριστόφορου. Γιατί εμφανίζεται η Πολυξένη στο σπίτι του Βασιλείου και ποια είναι η έκπληξη πουπεριμένει την Αμαλία; Με ποια πραγματικότητα θα έρθει αντιμέτωπος ο Άγης και από ποιον θαδεχτεί ο Ντίνος το τηλεφώνημα που θα ρίξει φως στην αλήθεια;

17/2 Επεισόδιο 80
Το σχέδιο της Βικτώριας για τον Θανάση ξεκινά να υλοποιείται, όμως τα εμπόδια που προκύπτουναναγκάζουν τους εμπλεκόμενους να λάβουν επικίνδυνες πρωτοβουλίες. Η ηρεμία και η ασφάλειατης Ματούλας δοκιμάζονται για ακόμη μία φορά εξ αιτίας του Θανάση, ενώ ο Σωτήρης βρίσκεταιπάλι στο κέντρο των εξελίξεων.Η Λιζέτα αισθάνεται πως οι πιέσεις που ασκεί στον Ντίνο αποδίδουν καρπούς και τον παγιδεύει σεμια περίπλοκη κατάσταση που δε μπορεί να διαχειριστεί με ευκολία. Το ενδεχόμενο να πάει ο Ντίνοςστην Αμερική τι αντίκτυπο θα έχει στη σχέση του με τη Μιράντα; Ποιος εισβάλλει κρυφά τη νύχτα στοσπίτι των Μπουραντάδων;

Survivor All Star Spoiler 20/01: Εκτός αγώνα και πάλι η Δαλάκα; Δεν είναι καλά τα πράγματα! (vid)

Survivor All Star Spoiler 20/1| Πολύ ξύλο! Έρχονται αποκλεισμοί από το παιχνίδι!

Podcast για ταινίες, σειρές και pop κουλτούρα

Survivor All Star Spoiler 20/1| Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Όταν με αγκάλιασε ο Κωνσταντίνος ξέσπασα»

Survivor All Star Spoiler 19/1 | Τρία ονόματα “φωτιά” μπαίνουν στο παιχνίδι!

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» τα βρίσκεις καθημερινά εδώ:

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παράδεισος των Κυριών

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик