Παράδεισος των Κυριών: Ο Άγης μαθαίνει πως η Βικτώρια είναι βιολογική του μητέρα!

Παράδεισος των Κυριών: Ο Άγης μαθαίνει πως η Βικτώρια είναι βιολογική του μητέρα! Πλησιάζουν οι πρεμιέρες των σειρών στην νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο ALPHA σκεφτόταν, ξανά σκεφτόταν ποιο πρόγραμμα να δίνει lead in στον «Σασμό», την σειρά που έκανε πάταγο πέρυσι και απογείωσε τα νούμερα τηλεθέασης του καναλιού.

Ο “Ο Παράδεισος των Κυριών” μεταδίδεται κάθε βράδυ στις 8.

Παράδεισος των Κυριών: Ο Άγης μαθαίνει πως η Βικτώρια είναι βιολογική του μητέρα! 

«Ο Παράδεισος των κυριών» Νέα Επεισόδια

Η Αμαλία φτάνει στο γραφείο του πατέρα της, όπου την περιμένει μία δυσάρεστη έκπληξη…Ανοίγει την πόρτα και αντικρίζει την Ντέπυ, γεγονός που την γεμίζει απορίες…Ο νέος ιδιοκτήτηςτου «Παραδείσου», ο Αποστόλης, εμφανίζεται στο μαγαζί την πιο ακατάλληλη στιγμή και ηανησυχία των εργαζομένων είναι φανερή, καθώς φοβούνται πως θα μείνουν χωρίς δουλειά.

Τα άσχημα μαντάτα της Γεωργίας, ότι την χτύπησε αυτοκίνητο και βρίσκεται στο νοσοκομείο, δεναργούν να φτάσουν στον

«Παράδεισο» και το κλίμα φορτίζεται περισσότερο. «Τι κακό είναι αυτό που μας βρήκε… Το έναμετά το άλλο», αναφωνεί η Ζηνοβία.

Στο μεταξύ, η Λιζέτα είναι ένα βήμα πριν υιοθετήσει την μικρούλα, μόνο που η Βικτώρια έχει στομυαλό της άλλα σχέδια: «Συγγνώμη αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Θα πρέπει να μου φέρεις εδώ καιτον πατέρα», της εξηγεί, ξέροντας πως θέλει να «χρεώσει» το παιδί στον Παπακώστα.

Την ίδια στιγμή ο Πάρης είναι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς περνάει τη μέρα του δίπλα στηνΑμαλία, αλλά μία τυχαία συνάντηση θα τον αναστατώσει πολύ, καθώς φτάνοντας στο νοσοκομείογια να δουν την Γεωργία, πέφτουν πάνω στον Ντίνο, ο οποίος είναι μαζί με την Μιράντα. Κι ενώ οΝτίνο περνάει μία από τις πιο εφιαλτικές περιόδους της ζωής του, η Λιζέτα προχωράει με άριστηστρατηγική το πανούργο σχέδιο της.

Παράλληλα, η Μιράντα προσπαθεί να διαχειριστεί με ψυχραιμία τα γεγονότα που τηνβομβαρδίζουν και δίνει όλο το «είναι» της για να στηρίξει το μαγαζί, το οποίο έγινε το μήλον τηςΈριδος στην οικεία Βασιλείου.

Ο νέος ιδιοκτήτης, ο Αποστόλης που δεν ξέρει το παραμικρό για την μόδα και τα ρούχα, θέλει νααναλάβει ο ίδιος τον «Παράδεισο», να πετάξει έξω τα πάντα και να φτιάξει κάτι άλλο. Ωστόσοκανείς δεν συμφωνεί με τις ιδέες του και πατέρας με γιο τσακώνονται για το τι θα γίνει τελικά.Από την άλλη, η Όλγα συναντά τον Γιαμαλή, για την μήνυση που έχει υποβάλει εναντίον τουΘανάση Χρηστίδη και όπως φαίνεται ξεκινά να χτίζει μια όμορφη σχέση εμπιστοσύνης με τοναστυνόμο, ο οποίος της ανοίγει την καρδιά του και της μιλάει για την προσωπική του ζωή. «Ούτεκι εγώ είμαι καλά στον γάμο μου. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει καν γάμος, με τη γυναίκα μου
είμαστε σαν δύο ξένοι», της λέει και η Όλγα ταυτίζεται απόλυτα.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Χριστόφορος μαθαίνει πως ο Άγης γνωρίζει ότι η Βικτώρια είναι ηβιολογική του μητέρα και νιώθει τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια του. Στην ίδια κατάστασηείναι και ο Άγης, ο οποίος δεν μπορεί να διαχειριστεί τις αποκαλύψεις, μπαίνει συντετριμμένος στοαυτοκίνητο του και χάνεται…

Survivor All Star Spoiler 20/01: Εκτός αγώνα και πάλι η Δαλάκα; Δεν είναι καλά τα πράγματα! (vid)

Survivor All Star Spoiler 20/1| Πολύ ξύλο! Έρχονται αποκλεισμοί από το παιχνίδι!

Podcast για ταινίες, σειρές και pop κουλτούρα

Survivor All Star Spoiler 20/1| Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Όταν με αγκάλιασε ο Κωνσταντίνος ξέσπασα»

Survivor All Star Spoiler 19/1 | Τρία ονόματα “φωτιά” μπαίνουν στο παιχνίδι!

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» τα βρίσκεις καθημερινά εδώ:

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παράδεισος των Κυριών

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ