Παράδεισος των Κυριών: Η Μιράντα περνάει μια μεγάλη δυσκολία!

Πλησιάζουν οι πρεμιέρες των σειρών στην νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο ALPHA σκεφτόταν, ξανά σκεφτόταν ποιο πρόγραμμα να δίνει lead in στον «Σασμό», την σειρά που έκανε πάταγο πέρυσι και απογείωσε τα νούμερα τηλεθέασης του καναλιού.

Ο “Ο Παράδεισος των Κυριών” μεταδίδεται κάθε βράδυ στις 8.

«Ο Παράδεισος των κυριών» Νέα Επεισόδια

Η επικίνδυνη περιπέτεια της Μιράντας συνεχίζει να φέρνει στο δρόμο της δυσάρεστεςανατροπές… Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στη σειρά του Alpha, Ο Παράδεισος των κυριών,στα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται, από Δευτέρα 23 έως Παρασκευή 27/1.

23/1 Επεισόδιο 61

Ο Ντίνος έχει μια αναπάντεχη συνάντηση που τον εξοργίζει και τον ωθεί στο να κάνει μιααποκάλυψη στον Βύρωνα. Με το ίδιο πρόσωπο θα συναντηθεί και η Γεωργία, αλλά στη δική τηςπερίπτωση η κουβέντα μαζί του θα τη βάλει σε έντονο προβληματισμό. Ο Μάρκος προδίδεταιαπό τα συναισθήματά του, ενώ η Πιπίτσα προσπαθεί να πάρει απαντήσεις για ένα ζήτημα πουτην καίει.

Ο Ντίνος ανησυχεί για την τύχη της Μιράντας, ενώ η Λιζέτα, η πρώην γυναίκα του, ήρθεαποφασισμένη να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του. Ο Χριστόφορος έρχεται σε ρήξη με τον Άγηκαι στη συνέχεια με τη Βικτώρια. Πάνω στον καυγά ανταλλάσσουν λόγια σκληρά που χωρίς να τοξέρουν τα ακούει το λάθος άτομο.

Η Βικτώρια υποψιάζεται ότι κρύβεται ο Αποστόλης πίσω από τη ληστεία στον Παράδεισο τωνκυριών. Εκείνος πάνω σε έναν καβγά με τον Πάρη παρεκτρέπεται για πρώτη φορά σε βαθμό πουξεπερνάει κάθε όριο. Ο Πάρης ανησυχεί ότι έχασε την Αμαλία οριστικά, αλλά εκείνη του δείχνει τονδρόμο που πρέπει να ακολουθήσει αν θέλει πραγματικά να την κρατήσει κοντά του…Την ίδια ώρα η Μιράντα έρχεται αντιμέτωπη με μια πραγματικότητα που την αιφνιδιάζει και πουείναι εντελώς διαφορετική από αυτή που πίστευε πως θα την οδηγούσαν οι επιλογές της…

24/1 Επεισόδιο 62
Η επικίνδυνη περιπέτεια της Μιράντας συνεχίζει να φέρνει στο δρόμο της δυσάρεστες ανατροπέςπαρά τις φαινομενικά ευοίωνες εξελίξεις. Ο Ντίνος που της συμπαραστέκεται, βρίσκεται σε μιααδιάκοπη εσωτερική πάλη μεταξύ δικαιοσύνης και προσωπικής ανάγκης.Παρόμοιες σκέψεις κατακλύζουν το μυαλό του Πάρη οοποίος με γνώμονα πάντοτε τηνπολυπόθητη εύνοια της Αμαλίας, καλείται να αποφασίσει με ποια πλευρά θα ταχθεί: με το δίκαιο ήμε το ατομικό συμφέρον;

Κι ενώ ο Πάρης αντιλαμβάνεται πως εν τέλει αυτές οι δύο επιλογές μπορούν να ταυτιστούν, οΑποστόλης δε χάνει ευκαιρία να αμφισβητήσει τον τρόπο σκέψης του και να σπείρει αμφιβολίες.Παράλληλα στο σπίτι των Γιαννόπουλων προμηνύεται καταιγίδα, αφού παρά την ευαίσθητηκατάσταση του Μάρκου, δύο τρομερές αποκαλύψεις θα έρθουν να ανατρέψουν τις ισορροπίες μιαγια πάντα. Άραγε πώς θα αντιδράσει η Αμαλία στην στάση του Πάρη; Ποιος είναι ο απώτεροςσκοπός της μυστηριώδους γυναίκας από την Αμερική;

25/1 Επεισόδιο 63

Η Αμαλία μαθαίνει απ’ την Πολυξένη το μεγάλο μυστικό της Βικτώριας και αποφασίσει να τηναντιμετωπίσει στα ίσα. Η Μιράντα απ’ την άλλη πηγαίνοντας στο νοσοκομείο, να δει τον Μάρκοέρχεται σε πολύ δύσκολη θέση μ’ αυτά που της εξομολογείται… Δύο απροειδοποίητες επισκέψειςθα ταράξουν τον Παράδεισο για διαφορετικούς λόγους.

Απ’ τη μία ο Ντίνος που έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του και απ’ την άλλη η Τζένη πουέρχεται αντιμέτωπη με την πραγματικότητα της εποχής…Θα καταφέρουν να βγουν αλώβητοι ή θα τους παρασύρουν τα καινούρια δεδομένα; Ο Πάρηςβλέπει πως ο πατέρας του προσπαθεί να με νύχια και με δόντια να πάρει την Όλγα με το μέροςτου και αντιδράει. Θα τα καταφέρει να αφυπνίσει τη μητέρα του ή η μάχη αυτή, για ακόμη μίαφορά, έχει χαθεί;

26/1 Επεισόδιο 64

Ο Μάρκος και η Πιπίτσα κάνουν ένα σημαντικό ξεκαθάρισμα και η Γεωργία βιώνει μιααπογοήτευση που δεν καταφέρνει να διαχειριστεί, με αποτέλεσμα να προκαλέσει μεγάληαναστάτωση στην οικογένειά της. Ο Ζήσης μαθαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος να συλληφθεί καιαπειλεί τον πληροφοριοδότη του με σκοπό να προστατέψει τον εαυτό του.

Σε κίνδυνο μπαίνει και η Βικτώρια, εν αγνοία της, όταν ένα καλά κρυμμένο μυστικό βγαίνει στηνεπιφάνεια. Η Λιζέτα φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του Ντίνου και στησχέση του με τη Μιράντα καιδείχνει αποφασισμένη να πάρει αυτό που θέλει. Ο Χριστόφορος έρχεται σε σύγκρουση με τηΒικτώρια όταν μαθαίνει για τηφωτογραφία που έφτασε στα χέρια της Αμαλίας και απαξιώνει τιςεπιλογές του Άγη για ακόμα μία φορά.

Η Αμαλία έρχεται κοντά με τον Πάρη και εκείνος ψάχνει απαντήσεις για ερωτήματα που τηναπασχολούν. Ο Αποστόλης ετοιμάζει ακόμα ένα σχέδιο ώστε να μπορεί να ελέγχει απόλυτα τηνΌλγα και ο Ντίνος έρχεται αντιμέτωπος με μια πολύ σκληρή πραγματικότητα. Ο Άγης καλείταιπρώτη φορά να λογοδοτήσει σοβαρά για τις πράξεις του και η Μιράντα μαθαίνει κάτι που τηνοδηγεί στο να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της…

27/1 Επεισόδιο 65Τα τρομακτικά νέα που ανακοινώνει ο Ντίνος πέφτουν σα βόμβα στον Παράδεισο των Κυριών κι ηέκρηξη που προκαλείται δεν αφήνει κανέναν αλώβητο. Ο Σωτήρης ρισκάροντας την καριέρα του,προτείνει στη Μιράντα μία λύση για να γλυτώσει τη φυλακή, αλλά εκείνη διατηρεί ορισμένεςεπιφυλάξεις.

Το φέρσιμο του Άγη απέναντι στη Γεωργία, βγάζει τον Μάρκο εκτός εαυτού. Μαζί με τον Στέφανοπαλεύουν να υπερασπιστούν το δίκιο τους μέσα στο σπίτι των Μπουραντάδων που μετατρέπεταισε καζάνι που βράζει.

Η τεταμένη κατάσταση θα οδηγήσει τον Χριστόφορο στη λήψη οριστικών αποφάσεων. Από τηνάλλη, η Αμαλία δείχνει πως αλλάζει σταδιακά τη στάση της προς τον Πάρη ενώ η Όλγα προβληματίζεται για την νέα τάξη πραγμάτων που διαμορφώνεται στο σπίτι της.

Survivor All Star Spoiler 20/01: Εκτός αγώνα και πάλι η Δαλάκα; Δεν είναι καλά τα πράγματα! (vid)

Survivor All Star Spoiler 20/1| Πολύ ξύλο! Έρχονται αποκλεισμοί από το παιχνίδι!

Podcast για ταινίες, σειρές και pop κουλτούρα

Survivor All Star Spoiler 20/1| Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Όταν με αγκάλιασε ο Κωνσταντίνος ξέσπασα»

Survivor All Star Spoiler 19/1 | Τρία ονόματα “φωτιά” μπαίνουν στο παιχνίδι!

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» τα βρίσκεις καθημερινά εδώ:

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παράδεισος των Κυριών

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι