Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Χριστόφορος πετάει έξω από το σπίτι τον Άγη!

Πλησιάζουν οι πρεμιέρες των σειρών στην νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο ALPHA σκεφτόταν, ξανά σκεφτόταν ποιο πρόγραμμα να δίνει lead in στον «Σασμό», την σειρά που έκανε πάταγο πέρυσι και απογείωσε τα νούμερα τηλεθέασης του καναλιού.

Ο “Ο Παράδεισος των Κυριών” μεταδίδεται κάθε βράδυ στις 8.

«Ο Παράδεισος των κυριών» Νέα Επεισόδια

Όπως ήδη έχουμε καταλάβει, ο Άγης δεν νιώθει απολύτως τίποτα για την Γεωργία και η απόφασητου να προχωρήσουν τη σχέση τους ήταν λόγω του στοιχήματος που είχε βάλει με τους φίλουςτου.

Στη συνέχεια της ιστορία μας, θα δούμε το ζευγάρι να διαλύεται και η αιτία είναι η αλλαγήσυμπεριφοράς του Άγη. Ο πατέρας του θα τον προειδοποιήσει πως αν δεν αλλάξει συμπεριφοράαπέναντι στη Γεωργία θα έχει κακά ξεμπερδέματα και μάλιστα θα τον απειλήσει ευθέως πως θατον διώξει από το σπίτι.

Ωστόσο ο Άγης δεν δίνει καμία σημασία στα λόγια του και σκέφτεται σοβαρά να διαλύσει τοναρραβώνα του με την Γεωργία. Έτσι λοιπόν, σε μία συνάντηση τους της λέει πως θέλει να βάλουντέλος στη σχέση τους. Η ανακοίνωση του την πληγώνει βαθιά και ανεπανόρθωτα. Όταν οΧριστόφορος μαθαίνει τι έχει γίνει, εξοργισμένος κάνει την απειλή του πράξη.

Τον πετάει έξω από το σπίτι! Οι μέρες περνούν και η Γεωργία αδιαφορεί για τον Άγη, γεγονός πουτον βάζει σε σκέψεις, καθώς εκείνος περίμενε να τρέχει από πίσω του. Έτσι σιγά-σιγά ο νεαρόςΜπουραντάς αρχίζει να έχει αμφιβολίες για την απόφαση του να χωρίσουν…

Οι πωλήσεις στο πολυκατάστημα του αυξάνονται κατακόρυφα, ενώ όπως ήδη σαςέχουμε αποκαλύψει είναι πλέον ζευγάρι με την Μιράντα και η σχέση τους προχωράει θαυμάσια.Συνεχίζουν να κρατούν κρυφή την ερωτική τους σχέση, αλλά καταφέρνουν να βρίσκουν χρόνο ναπερνούν οι δυο τους. Όμως μια απρόσμενη άφιξη θα ταράξει τα ήρεμα νερά του Ντίνου. Η πρώηνγυναίκα του, η Λιζέτα εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά του, κι εκείνος αναστατώνεται. Αμέσως τηνρώτα τι δουλειά έχει στην Ελλάδα, κι εκείνη απλά του λέει πως ταξίδεψε από την Αμερική γιατίήθελε να τον συναντήσει.

Παρόλο που έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό διάστημα, η Λιζέτα ακόμα δεν έχει υπογράψει τοδιαζύγιό τους, καθώς εξακολουθεί να τον έχει στην καρδιά της. Αντίθετα ο Ντίνος, την έχειδιαγράψει οριστικά από την ζωή του και δεν θέλει ούτε να την βλέπει. Εκείνος κάνει τα πάντα γιανα την πείσει να υπογράψει το διαζύγιό τους, αφού πλέον δεν τους ενώνει τίποτα, αλλά η Λιζέτααρνείται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η πρώην γυναίκα του ήρθε στην Ελλάδα αποφασισμένη ναδιεκδικήσει την περιουσία του Παπάκωστα, γεγονός που θα τον οδηγήσει στην οικονομικήκαταστροφή. Η παρουσία της , όπως είναι φυσικό ενοχλεί και την Μιράντα, η οποία ζηλεύει καιζητάει από τον αγαπημένο της εξηγήσεις. Εκείνος της λέει τι έχει συμβεί και ψάχνει τρόπο να την

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» τα βρίσκεις καθημερινά εδώ:

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παράδεισος των Κυριών

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик