Ο Αποστόλης έχει γιο από άλλη γυναίκα! | Παράδεισος των Κυριών

Πλησιάζουν οι πρεμιέρες των σειρών στην νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο ALPHA σκεφτόταν, ξανά σκεφτόταν ποιο πρόγραμμα να δίνει lead in στον «Σασμό», την σειρά που έκανε πάταγο πέρυσι και απογείωσε τα νούμερα τηλεθέασης του καναλιού.

Ο “Ο Παράδεισος των Κυριών” μεταδίδεται κάθε βράδυ στις 8.

«Ο Παράδεισος των κυριών» Νέα Επεισόδια

Το χρήμα ουδείς μίσησε, και οπωσδήποτε όχι η Λιζέτα (Λαμπρινή Σκρέκα), η πρώην γυναίκα τουΝτίνου. Πόσο μάλλον τώρα, που, καθώς δεν έχουν πάρει διαζύγιο, παραμένει ακόμη κυρίαΠαπακώστα.

Η ουσιαστικά πρώην, αλλά τυπικά και νυν σύζυγος βιάζεται να πάρει ό,τι μπορεί, καθώς ο Ντίνος,που έχει γίνει ζευγάρι με τη Μιράντα, σίγουρα θα θέλει να επιταχύνει την έκδοση του διαζυγίουτου. Ωστόσο, η άρτι αφιχθείσα από την Αμερική Λιζέτα έχει διαθέσεις πολύ άγριες καιδιεκδικητικές. Απαιτεί από τον Ντίνο μερίδιο από την περιουσία του για να του δώσει διαζύγιο.

Μπορεί ο Χριστόφορος Μπουραντάς να ονειρευόταν το γάμο του Άγη με τη Γεωργία, αλλά ταπάντα διαλύθηκαν, καθώς έκανε πίσω ο γαμπρός. Ο Χριστόφορος, μόλις μαθαίνει ότι ο γιος τουδιέλυσε τον αρραβώνα, βράζοντας από θυμό, τον διώχνει από το σπίτι. Η Βικτώρια γίνεται έξαλληαπό τη στάση του Χριστόφορου και συγκρούεται άγρια μαζί του.

Στο κάτω κάτω, είναι η βιολογική μητέρα του, άσχετα αν δεν το γνωρίζει ο Άγης. Μπορεί νασυμφώνησε με τον Χριστόφορο να τον «υιοθετήσει» και να τον μεγαλώσει εκείνος με την άτεκνηαδελφή της, όμως η Βικτώρια ήταν πάντα παρούσα στη ζωή του παιδιού της -έστω και ως… θείακαι του είχε μεγάλη αδυναμία.

Τώρα, λοιπόν, δεν ανέχεται την αυταρχική συμπεριφορά του Χριστόφορου. Τον κατηγορεί ότι τημειώνει όταν δεν ακούει τις δικές της θέσεις και τον απειλεί να συμμορφωθεί, αλλιώς δεν θαδιστάσει να τα τινάξει όλα στον αέρα! Από τη μεριά του, ο Χριστόφορος την κατηγορεί πως με τηστάση της έκανε τον Άγη ανεύθυνο και επιπόλαιο.

Ο ντετέκτιβ Ζήσης Βαρδάκης (Ευάγγελος Ζαπαντιώτης), που προσέλαβε ο Αποστόληςπροκειμένου να παρακολουθεί τον Χριστόφορο Μπουραντά και τον Ντίνο Παπακώστα, φτάνει σεμια συγκλονιστική αποκάλυψη, που αφορά όμως τον εντολέα του. Ο Αποστόλης είχε αποκτήσειένα γιο από άλλη γυναίκα. Αυτό το παιδί είναι ο Αριστείδης Γερακάς, που δολοφονήθηκε τη νύχτατων γενεθλίων της Αμαλίας Μπουραντά.

Είναι ο αδικοχαμένος συνέταιρος του Ντίνου. Όταν έμαθε ότι ήταν υιοθετημένος μετά το θάνατοτων γονιών του, που του κληροδότησαν το κτίριο του «Παραδείσου», προσπαθούσε, χωρίς ναέχει μιλήσει σε κανέναν, να βρει τις ρίζες του, να ανακαλύψει ποιοι είναι οι βιολογικοί γονείς του.Ωστόσο, τον πρόλαβε ο δολοφόνος, πριν φτάσει στην αλήθεια!

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» τα βρίσκεις καθημερινά εδώ:

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παράδεισος των Κυριών

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν