Ο Άγης αρχίζει να συμπεριφέρεται στη Γεωργία απότομα! | Παράδεισος των Κυριών

Πλησιάζουν οι πρεμιέρες των σειρών στην νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο ALPHA σκεφτόταν, ξανά σκεφτόταν ποιο πρόγραμμα να δίνει lead in στον «Σασμό», την σειρά που έκανε πάταγο πέρυσι και απογείωσε τα νούμερα τηλεθέασης του καναλιού.

Ο “Ο Παράδεισος των Κυριών” μεταδίδεται κάθε βράδυ στις 8.

«Ο Παράδεισος των κυριών» Νέα Επεισόδια

Λίγο μετά τους αρραβώνες, ο Άγης αρχίζει να συμπεριφέρεται στη Γε ωργία απότομα καιαπόμακρα. Η κοπέλα δεν μπορεί να εξηγήσει τη συμπεριφορά του, ενώ εκείνος, αφού πήρε αυτόπου ήθελε, αρχίζει να της κάνει… νερά.

Η Γεωργία τον πιέζει για να μάθει τι συμβαίνει: «Άγη, γιατί είσαι έτσι, δεν με αγαπάς πια;», τονρωτάει, για να πάρει μια απάντηση που δεν της αρέσει καθόλου.
Προσπαθώντας να της χρυσώσει το χάπι, σύμφωνα με το περιοδικό Tivi Σήριαλ, ο Άγης αρχίζεινα βρίσκει διάφορες δικαιολογίες για να χωρίσει τη Γεωργία, ώσπου στο τέλος της λέει: «Δεν ξέρωαν έκανα καλά. Νομίζω ότι βιάστηκα πολύ για τους αρραβώνες. Θέλω λίγο να μείνω μόνος μου καινα σκεφτώ». Η Γεωργία, γεμάτη ντροπή για όσα έγιναν μεταξύ τους, αλλά και μεγάλο πόνο γιατίκατάλαβε το λάθος της να τον εμπιστευτεί, φεύγει από κοντά του.

Παράλληλα, μόλις ο Χριστόφορος μαθαίνει τη συμπεριφορά του γιου του γίνεται έξαλλος. Μόλιςβλέπει τον Άγη, μάλιστα, ξεσπάει πάνω του με οργή: «Είσαι ένα ρεμάλι. Σου είπα χίλιες φορές ότιδεν πρέπει να παίξεις με το κορίτσι. Αισθάνομαι μεγάλη ντροπή για εκείνη αλλά και για τους γονείς
της. Πώς θα τους αντικρίσω;», του φωνάζει.

Ο Άγης, από την άλλη, με το γνωστό του ύφος, αντιμετωπίζει με χαλαρότητα την κατάσταση αλλάκαι τον πατέρα του: «Σιγά μωρέ, πώς κάνεις έτσι; Έναν αρραβώνα έκανα, τον χαλάω. Ούτε οπρώτος ούτε ο τελευταίος είμαι», υποστηρίζει και ο Χριστόφορος έξαλλος τον πετάει έξω από το
σπίτι: «Φύγε και να μη σε ξαναδώ μπροστά μου, δεν έχεις καμία θέση σ’ αυτό το σπίτι», τουξεκαθαρίζει.

Στο μεταξύ η Βικτώρια, που από την αρχή δεν ήθελε τη Γεωργία, όχι μόνο παίρνει τη θέση τουΆγη, αλλά απειλεί και τον Χριστόφορο: «Αν κάνεις το λάθος να διώξεις τον Άγη από το σπίτι, ναξέρεις ότι θα φύγω κι εγώ μαζί του και μάλιστα θα του πω και όλη τη αλήθεια ότι είναι ο γιος μας»του λέει ψυχρά και κυνικά, αφήνοντάς τον άφωνο για το μέχρι πού μπορεί να φτάσει η…αγαπημένη του!

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» τα βρίσκεις καθημερινά εδώ:

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παράδεισος των Κυριών

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι