Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Γεωργία αισθάνεται ανασφάλεια για τη σχέση της με τον Άγη!

Πλησιάζουν οι πρεμιέρες των σειρών στην νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο ALPHA σκεφτόταν, ξανά σκεφτόταν ποιο πρόγραμμα να δίνει lead in στον «Σασμό», την σειρά που έκανε πάταγο πέρυσι και απογείωσε τα νούμερα τηλεθέασης του καναλιού.

Ο “Ο Παράδεισος των Κυριών” μεταδίδεται κάθε βράδυ στις 8.

«Ο Παράδεισος των κυριών» Νέα Επεισόδια

Το 1964 φαίνεται να ξεκινά ελπιδοφόρα για τον Ντίνο: ο Παράδεισος των Κυριών έχει διαρκώςκίνηση και η αποπληρωμή του τοκογλύφου δεν φαντάζει πια ουτοπικό σενάριο. Η Βικτώρια απότην άλλη ακούει το παρελθόν να της χτυπά την πόρτα απειλητικά και προσπαθεί να αμυνθεί, ενώσυγχρόνως δέχεται μια νέα ταραχή σχετική με τον Χριστόφορο.Εκείνος πάλι, αιφνιδιάζεται από ένα γνωστό πρόσωπο που δείχνει ότι θέλει να μπει στη ζωή τουκαι προσπαθεί να επεξεργαστεί τα δεδομένα της κατάστασης.

Παράλληλα ο γιος του, ξεκινά την καινούργια χρονιά φλερτάροντας με την ιδέα ενόςπισωγυρίσματος, ενώ η Αμαλία παλεύει να συμφιλιωθεί με τη νέα τάξη πραγμάτων. Ο Πάρης δεσταματά να διεκδικεί το ενδιαφέρον της Αμαλίας με κάθε τρόπο και προσπαθεί να είναι σωστόςκαι πράος προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη της.

17/1 Επεισόδιο 58

Η Γεωργία αισθάνεται ανασφάλεια για τη σχέση της με τον Άγη. Βασανίζει άδικα το μυαλό της ήείναι δικαιολογημένη η ανησυχία της; Τα κορίτσια προσπαθούν να βοηθήσουν, θα τα καταφέρουνή θα τα κάνουν χειρότερα;

Η Αμαλία βομβαρδίζεται από πληροφορίες για τον Ντίνο, για την θεία της και για τον πατέρα τηςπου θα την ταράξουν. Ο Ντίνος έχει μια δυσάρεστη συνάντηση, που του προκαλεί ανησυχία. Θαβγουν οι φόβοι του αληθινοί;

Η Όλγα έρχεται αντιμέτωπη, για άλλη μια φορά με τον Αποστόλη για το κτίριο του Παραδείσου,αλλά αυτή τη φορά φαίνεται αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα, με όποιο κόστος… ΟΧριστόφορος βρίσκεται σε μια πολύ άβολη θέση, για την οποία ευθύνεται και ο ίδιος. Έχει όμωςτην ψυχραιμία να διαχειριστεί τα καινούρια δεδομένα;

18/1 Επεισόδιο 59Μέσα στο Παράδεισο η ληστεία βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά τα πράγματα για τον ληστή δε πάνεακριβώς όπως τα έχει σχεδιάσει. Οι ανατροπές και οι συγκρούσεις μέσα στο μαγαζί είναι πολλέςκαι επηρεάζουν όλους τους πρωταγωνιστές που βρίσκονται παγιδευμένοι εκεί. Κάποιοι απόαυτούς θα κινδυνέψουν πολύ σοβαρά και με τρόπο που δεν έχουν φανταστεί ούτε στον χειρότεροτους εφιάλτη.

Τα γεγονότα θα οδηγήσουν τη Σύρμω σχεδόν σε κατάρρευση, ενώ η Όλγα για πρώτη φορά θα
υποψιαστεί ποια μπορεί να είναι η αλήθεια που κρύβεται πίσω από το κτίριο του «Παραδείσου».Ο Αποστόλης φυτεύει μια υποψία στο μυαλό της Αμαλίας και ο Άγης με τις επιλογές του τηνεξοργίζει σε σημείο που την αναγκάζει να τον απειλήσει για να του βάλει μυαλό.

Η Βικτώρια ζητάει μια μεγάλη χάρη από τον Χριστόφορο αλλά δεν έχει την ανταπόκριση που θαήθελε, ενώ μια απρόσμενη επίσκεψη στο γραφείο του την βάζει σε μεγάλο κίνδυνο. Την ίδια ώρα,ο Χριστόφορος παρασύρεται σε ένα μονοπάτι που δεν πίστευε ποτέ ότι θα το ακολουθήσει..

19/1 Επεισόδιο 60

Το μέλλον του Παραδείσου μοιάζει θαμπό μετά τις εξελίξεις. Όλοι στέκονται δίπλα στον Ντίνο καιπροσπαθούν με όποιον τρόπο μπορούν, να τον στηρίξουν. Ο Χριστόφορος βλέπει πως ηαπόφασή του να βοηθήσει την Ντέπυ, μπορεί να του βγει σε κακό.Η Γεωργία ψάχνει παρηγοριά στον Άγη, εκείνος όμως φαίνεται πως έχει προχωρήσει παρακάτωκαι δεν θέλει πλέον να είναι μαζί της. Θα αλλάξει γνώμη τώρα, με τα καινούργια γεγονότα;… Τοσχέδιο του Ζήση για να εμποδίσει τον Ντίνο απ’το να αποπληρώσει το χρέος του δεν πάει όπωςτο περίμενε.

Ο Αποστόλης έρχεται σε δύσκολη θέση εξαιτίας του και για ακόμη μια φορά βρίσκεταιαπολογούμενος στην Όλγα και στον Πάρη. Η Αμαλία φτάνει στα όρια της μετά από τηναποκάλυψη, που της κάνει ο Αποστόλης και έρχεται σε σύγκρουση με τον Πάρη. Θα καταφέρει ο Πάρης να την κρατήσει;

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» τα βρίσκεις καθημερινά εδώ:

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παράδεισος των Κυριών

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι