Παγιδευμένοι: Απίστευτο! Έτσι προδώθηκε ο δολοφόνος!

Παγιδευμένοι: Απίστευτο! Έτσι προδώθηκε ο δολοφόνος! –Ξεκίνησε στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 η νέα δραματική αστυνομική σειρά «Παγιδευμένοι» για τη σεζόν 2022-2023. H δραματική σειρά «Παγιδευμένοι» καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό με την καταιγιστική πλοκή της κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 22:00

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της σειράς “Παγιδευμένοι” καθημερινά εδώ:

Παγιδευμένοι: Απίστευτο! Έτσι προδώθηκε ο δολοφόνος!

Ο Ανδρέας πηγαίνει συνοδεία αστυνομικών στο νοσοκομείο. Ο Δημήτρης ζητεί εξηγήσεις. «Δεν είναι καλά τα νέα. Θα συλλάβω την Άννα ως ύποπτη για τον φόνο του Άγγελου. Είναι εντολή του εισαγγελέα», του απαντάει. Ο Ανδρέας απευθυνόμενος στην Άννα, της λέει με τρεμάμενη φωνή: «Συγγνώμη, πρέπει να το κάνω. Πρέπει να σε πάω στο τμήμα» και τη συλλαμβάνει.

Όλοι θεωρούν ότι μια γυναίκα έχει βάλει το χέρι της και για την ακρίβεια υπάρχουν τέσσερις που είχαν ισχυρό κίνητρο για να το πράξουν. Μεταξύ αυτών ακόμα και η γυναίκα που έφερε στη ζωή τον Άγγελο, Υβόννη! Η Άννα αμφιβάλλει ακόμα και για τον ίδιο της τον εαυτό όμως η μνήμη της αρχίζει να τη βοηθάει, στο πιο κρίσιμο σημείο!

Στο χώρο υπήρχε έντονη μυρωδιά από ένα γυναικείο σαμπουάν. Οικείο στην Άννα… Ποια το έχει ξαναβάλει και τι ακριβώς της θυμίζει. Ο δολοφόνος βρίσκεται μέσα στα πόδια τους ή κάποιος έχει οργανώσει ένα τόσο καλοσχεδιασμένο έγκλημα, προβλέποντας ακόμα και τέτοιες λεπτομέρειες;

Πρέπει να διαβάσεις:

Τα μυστικά που κρύβουν οι γονείς για Δημήτρη και Άννα φέρνουν μεγάλη ανατροπή!

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη…και ξεσπάνε στον κατηγορούμενο!

Το μυστικό ανάμεσα σε Μυρτώ και Σπύρο!

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη).

Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Άννα Πορφύρη, Αθηνά Ροδίτου, , Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Αλεξάνδρα Ούστα, Εβελίνα Γουρνά, Αστέρης Κρικώνης, Αλεξάνδρα Στεργίου, Βασίλης Αφεντούλης, Ανδρομάχη Δαυλού, Γιάννης Ζωγράφος, Φώτης Πετρίδης, Κωστής Ραμπαβίλας, Δήμητρα Καρακωνσταντή, Μάνος Γερονυμάκης.

Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου ο Παύλος Ορκόπουλος

Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου ο Στέφανος Κυριακίδης

Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη η Ντίνα Μιχαηλίδου

Στον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη η Σοφία Φαραζή

Στον ρόλο της Υβόννης Χατζή η Ταμίλλα Κουλίεβα

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βίκυ Μανώλη
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Σωτηρία Ψευτούδη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: PEDIO PRODUCTIONS




Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παγιδευμένοι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)
Μπάσκετ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)