Όλα τα νέα επεισόδια και οι εξελίξεις της αγαπημένης μας σειράς Όρκος καθημερινά εδώ!

«Ο όρκος» παίζει δυνατά από την ΕΡΤ1, και μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 22:00 με διπλό επεισόδιο, και το ενδιαφέρον μεγαλώνει…

Με αστυνομική πλοκή που θα ενθουσιάσει το κοινό και τους Γιάννη Στάνκογλου και Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η νέα σειρά 36 επεισοδίων, κάνει ντεμπούτο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η ομάδα βρίσκεται σε καραντίνα, εγκλωβισμένη στην Κλινική Ίασις, και ο Άγγελος είναι ανήμπορος να τους βοηθήσει. Η Ελεάννα (Επιμελήτρια ΤΕΠ) θέτει στο στόχαστρο τον Παύλο, ως υπαίτιο της κατάστασης, μιας και αυτός έφερε τα κρούσματα με τον ιό Μάρμπουργκ στην Κλινική. Η Ολίβια αγνοείται, βάζοντας την Άρτεμη και τον Στέφο σε ανησυχία.

Η Χλόη αρχίζει να έχει συμπτώματα, αλλά προσπαθεί να το κρύψει από τον Παύλο, ενώ η Μάρω (νοσοκόμα της Ίασις) συμπαραστέκεται στον Διονύση (τραυματιοφορέα) που έχει κολλήσει τον ιό. Η ομάδα έρχεται αντιμέτωπη με τον θάνατο, ο Άγγελος έρχεται κοντά με την Άρτεμη και η Λουΐζα φέρνει σε κάποιον ένα απρόσμενο μήνυμα.

Επεισόδιο 26ο: «Άφωνοι»

Ο Άγγελος διαβάζει τις καταθέσεις προσπαθώντας να βγάλει μιαν άκρη. Σκηνές από το πάρτι ζωντανεύουν και η ιστορία της Μιράντας εξελίσσεται. Η ομάδα είναι ακόμα εγκλωβισμένη στην Κλινική και προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον χαμό του Διονύση. Ο Στέφος δεν ξέρει πώς να χειριστεί τη νέα του πραγματικότητα, ενώ η Ολίβια βρίσκεται σε σοκ και δεν λέει κουβέντα.

Η Ελεάννα λέει στον Παύλο να μη μιλήσει στον διοικητή για το πρόβλημα του χεριού του, το οποίο όσο πάει και επιδεινώνεται. Τι σχέση έχει η αλαλία της Ολίβιας με το νέο του Στέφου; Η Ηρώ με τον Λινάρδο και ο Άγγελος με τον Γρηγόρη θα φτάσουν στη σημαντικότερη μέχρι τώρα αποκάλυψη για την υπόθεση της Μιράντας Αλυφαντή, που θα ταράξει τα δεδομένα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28/5/22

Επεισόδιο 27ο: «Η αγάπη»

Η καραντίνα φτάνει στο τέλος της και η ομάδα ελευθερώνεται. Τίποτα όμως δεν είναι όπως πριν. Ο Στέφος πρέπει να αντιμετωπίσει μία νέα συνθήκη ζωής, η πραγματικότητα τα χαλάει στον Φάνη και την Πάττυ και ο Παύλος καλείται στον διοικητή να εξηγήσει την κατάσταση με το χέρι του. Ταυτόχρονα, ο Άγγελος συνειδητοποιεί, ότι η Άρτεμις, η γυναίκα δηλαδή με την οποία κοιμήθηκε το προηγούμενο βράδυ, μπορεί να εμπλέκεται περισσότερο από όσο νόμιζε στην υπόθεση Αλυφαντή.

Η Ολίβια δεν λέει ακόμα κουβέντα και ο Στέφος προσεγγίζει τη Λουΐζα για να διορθώσει την κατάσταση. Τι πρόταση θα κάνει ο Σάλβα στην Πάττυ, που θα της αλλάξει τη ζωή; Ποιος πρόδωσε τον Παύλο στον διοικητή; Άραγε η Άρτεμις είναι μπλεγμένη στην υπόθεση;

Επεισόδιο 28ο: «Το χέρι»

Ο Άγγελος έρχεται αντιμέτωπος με την Άρτεμη και προσπαθεί να καταλάβει την εμπλοκή της στην υπόθεση της Μιράντας Αλυφαντή. Ο Παύλος προσπαθεί να συνειδητοποιήσει ό,τι του έχει συμβεί και διώχνει μακριά του τη Χλόη, που μάταια προσπαθεί να τον συνεφέρει. Ο Φάνης στέκεται στο πλευρό της Ήβης, που μπαίνει για χειρουργείο, ενώ η Πάττυ βρίσκει για πρώτη φορά ένα σπίτι.

Η Νταίζη (κοπέλα του Ανδρέα Ζαφείρη) θα μάθει άθελα της μια πληροφορία για τον Χάρη Ζαφείρη, που θα τη γεμίσει υποψίες, ενώ η Ολίβια, η αδερφή της Άρτεμης, θα μιλήσει για πρώτη φορά μετά το σοκ που υπέστη. Τι πίστευε η Ηρώ για την Άρτεμη και τι θα κάνει τον Άγγελο να αποφασίσει τίνος το μέρος θα πάρει;

Όλα τα νέα επεισόδια και οι εξελίξεις της αγαπημένης μας σειράς Όρκος καθημερινά εδώ!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Όρκος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик