Όλα τα νέα επεισόδια και οι εξελίξεις της αγαπημένης μας σειράς Όρκος καθημερινά εδώ!

«Ο όρκος» παίζει δυνατά από την ΕΡΤ1, και μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 22:00 με διπλό επεισόδιο, και το ενδιαφέρον μεγαλώνει…

Με αστυνομική πλοκή που θα ενθουσιάσει το κοινό και τους Γιάννη Στάνκογλου και Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η νέα σειρά 36 επεισοδίων, κάνει ντεμπούτο.

Οι επόμενες εξελίξεις στη σειρά… 

Εξελίξεις στα επόμενα συναρπαστικά επεισόδια του Όρκου. Ο Άγγελος μένει ταραγμένος, μετά από όσα του αποκάλυψε ο Ίαν. Πρέπει να σκεφτεί προσεκτικά το επόμενο του βήμα. Τα πράγματα είναι κρίσιμα. 

Παράλληλα ο Φάνης συνειδητοποιεί πως γνώρισε τον πατέρα του τυχαία. Ήταν ο άστεγος άνδρας που συνάντησε.

Όμως τώρα τον ψάχνει να τον ξαναβρεί, για να τον αντιμετωπίσει.

Εκεί όμως που ξεκινάει η ίντριγκα είναι στην περίπτωση της Ολίβιας Λινού. Η οποία αποφασίζει να τα πει όλα στην Άρτεμη, σχετικά με τον Στέφο.

Η Λάιλα αποφασίζει να εμπιστευτεί τον Άγγελο και να του μιλήσει για την πραγματική σχέση, που είχε με τη Μιράντα, κι αυτό τον βοηθάει να ενώσει τα κομμάτια της ιστορίας. Ένα νέο πρόσωπο από το παρελθόν φέρνει ένα στοιχείο, που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη λύση του μυστηρίου.

Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε η Μιράντα θα προβληματίσει, για άλλη μια φορά, τον Άγγελο και όχι μόνο αυτόν.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Άρτεμις ζητάει από τον Άγγελο απόσταση. Η Ελεάννα βρίσκει τον Παύλο σε άσχημη κατάσταση και προσπαθεί να τον πείσει να λύσει το θέμα με το χέρι του. Η Νταίζη προσεγγίζει τη Λουίζα για να μάθει για τα σημάδια στο χέρι της, όμως η απάντησή της την μπερδεύει. Κι όσο ο Στέφος ψάχνει την Ολίβια για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και η Χλόη έρχεται σε ρήξη με τον Παύλο, ο Άγγελος αποκωδικοποιεί ένα στοιχείο, που τον οδηγεί στην κολλητή της Μιράντας Αλυφαντή, τη Λάιλα. Ποιος μπήκε ανάμεσα στα δύο κορίτσια εκείνο το βράδυ και οδήγησε τη Μιράντα να φύγει από το πάρτι;

Ο Σάλβα αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από τις ουσίες, που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο και τον οδήγησαν στη φυλακή. Ο Παύλος ξεκινάει ψυχοθεραπεία με την ψυχολόγο της Ίασις, Κάση Σαράφη, την ώρα που η Ολίβια μιλάει στον Στέφο για πρώτη φορά μετά από καιρό, αποκαλύπτοντάς του όσα γνωρίζει. Η Νταίζη προσεγγίζει τον κολλητό του Ανδρέα Ζαφείρη, Ίαν Βρεττό για να ζητήσει τη βοήθειά του στην υπόθεση της Λουίζας, όμως η συνάντησή τους παίρνει άλλη τροπή. Ο Σάλβα θα ανακαλύψει ποιος του την έστησε, όμως η αλήθεια θα είναι πιο δύσκολη απ’ όσο περίμενε, ενώ ο Ίαν θα αποκαλύψει στον Άγγελο την δική του εκδοχή της ιστορίας για τη νύχτα του πάρτι.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/6/22

Επεισόδιο 31ο: «Επιφάνεια»

Ο Άγγελος προσπαθεί να πάρει από τον Ίαν Βρεττό (κολλητό του Ανδρέα Ζαφείρη) όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί για τη σχέση ανάμεσα στη Λάιλα και τη Μιράντα. Πόσο κοντά ήταν εκείνο το βράδυ; Γιατί τσακώθηκαν; Ο Σάλβα εκμυστηρεύεται στην Πάττυ όσα έμαθε για τον Στέφο και βρίσκεται σε δίλημμα για το πώς να κινηθεί από δω και πέρα. Η Κάση Σαράφη (ψυχολόγος της Ίασις) θα υποβάλει τον Παύλο σε μια νέα μέθοδο για την αντιμετώπιση του τραύματός του, ενώ ο Φάνης θα έρθει σε επαφή με έναν άνθρωπο από το παρελθόν. Πώς θα αντιμετωπίσει ο Σάλβα τον Στέφο; Τι σχέση έχει ο Φάνης με τον άστεγο που γνώρισε; Πώς θα κινηθεί ο Άγγελος μετά από τα νέα στοιχεία που του έδωσε ο Ίαν;

Επεισόδιο 32ο: «Το μυστήριο»

Ο Άγγελος, μετά την τελευταία αποκάλυψη του Ίαν, σκέφτεται το επόμενο βήμα του. Ο Φάνης καταλαβαίνει πως ο άστεγος άνδρας, που συνάντησε, είναι ο πατέρας του και ψάχνει να τον βρει για να τον αντιμετωπίσει. Η Ολίβια Λινού σπάει τη σιωπή της και αποκαλύπτει στην Άρτεμη όσα ξέρει για τον Στέφο, την ώρα που ο Σάλβα τον ξεσκεπάζει στον Παύλο. Η Λάιλα αποφασίζει να εμπιστευτεί τον Άγγελο και να του μιλήσει για την πραγματική σχέση, που είχε με τη Μιράντα, κι αυτό τον βοηθάει να ενώσει τα κομμάτια της ιστορίας. Ένα νέο πρόσωπο από το παρελθόν φέρνει ένα στοιχείο, που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη λύση του μυστηρίου. Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε η Μιράντα θα προβληματίσει, για άλλη μια φορά, τον Άγγελο και όχι μόνο αυτόν.

Όλα τα νέα επεισόδια και οι εξελίξεις της αγαπημένης μας σειράς Όρκος καθημερινά εδώ!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Όρκος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα