Όλα τα νέα επεισόδια και οι εξελίξεις της αγαπημένης μας σειράς Όρκος καθημερινά εδώ!

«Ο όρκος», ξεκίνησε εντυπωσιακά από την ΕΡΤ1, και μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 22:00 με διπλό επεισόδιο.

Με αστυνομική πλοκή που θα ενθουσιάσει το κοινό και τους Γιάννη Στάνκογλου και Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η νέα σειρά 36 επεισοδίων, κάνει ντεμπούτο.

Αρετή Τίλη: Η ηθοποιός μιλά για τη σειρά

H νεαρή ηθοποιός, Αρετή Τίλη, μιλά στο youfly.com για τη σειρά «Ο όρκος» της ΕΡΤ1 και αναφέρεται στην ηρωίδα της, την Πάτι Στιούαρτ, με την οποία όπως μας τόνισε έχει κοινά στοιχεία.

Πως προέκυψε η συνεργασία σας με τη νέα αυτή σειρά της ΕΡΤ1;

O «Όρκος» είναι η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά και χαίρομαι πολύ που έγινε έτσι η αρχή για μένα. Είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν με την Casting Director, την Ανζελίκα Καψαμπέλη, η οποία με σκέφτηκε και με πρότεινε για τη σειρά. Της είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων για αυτό! Πέρασα από casting και… να με!

Ποια είναι η Πάτι Στιούαρτ που υποδύεστε;

Η Πάτυ είναι νοσηλεύτρια, διασώστρια, σερβιτόρα, επιμελήτρια σε μια δομή με παιδιά. Γενικώς κάνει πολλά… Πέρα από την πλάκα όμως είναι ένα κορίτσι που έχει περάσει πολλά στη ζωή του, έχει μια ιδιαίτερη ιστορία που θα τη δούμε να ξετυλίγεται σιγά σιγά στη διάρκεια της σειράς.

Έχετε κοινά με τον ηρωίδα που υποδύεστε;

Η Πάτυ είναι αρκετά αυθόρμητη και αντιδραστική όταν έρχεται αντιμέτωπη με την αδικία είτε απέναντί της αλλά κυρίως προς τους άλλους, στοιχεία που τα βλέπω και σε μένα. Πιο πολύ σε μικρότερη ηλικία ή τώρα εκεί που πρέπει.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Άγγελος Ράπτης φτάνει στην κλινική Ίασις σε κρίσιμη κατάσταση από πυροβολισμό στον θώρακα. Ο Παύλος Ράπτης, παρά τις προειδοποιήσεις της Ελεάννας (προϊσταμένη Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών) που βλέπει το τρεμάμενο χέρι του, αποφασίζει να χειρουργήσει ο ίδιος τον αδερφό του. Το έντονο περιστατικό θα φέρει τη Χλόη με τον Παύλο κοντά για άλλη μια φορά.

Η Πάττυ θα κληθεί στο Τμήμα για την αναγνώριση του Χρήστου (αδερφός Στάθη), ενώ η Αστυνομία θα στήσει ενέδρα στο δωμάτιο όπου ο Σάλβα φιλοξενεί ανθρώπους του δρόμου. Κι ενώ όλοι ζητούν να μάθουν τι έκανε ο Άγγελος Ράπτης σε ένα τόσο κακόφημο μέρος, ο ίδιος αναρωτιέται τι απέγινε ο Φάκελος 40. Τότε, όμως, ένας άλλος φάκελος φτάνει στα χέρια του και προκαλεί τη μεταμόρφωσή του

Όλα τα νέα επεισόδια και οι εξελίξεις της αγαπημένης μας σειράς Όρκος καθημερινά εδώ!

Τι θα δείτε στα επόμενα επεισόδια

16/4/22 Επεισόδιο 19-20

Ο Αντώνης Λινάρδος (Υπεύθυνος Εξαφανίσεων, ΓΑΔΑ) φέρνει στον Άγγελο τον Φάκελο και όλες τις εξηγήσεις που χρειάζεται. Ο Σάλβα κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών βάζοντας σε κίνδυνο την ακεραιότητα του προγράμματος, πράγμα που εξοργίζει τον Χάρη Ζαφείρη.

Η Πάττυ αποφασίζει να σώσει τον Χρήστο, ενώ η Χλόη έρχεται σε ρήξη με την Άννα (διευθύντρια του Ορφανοτροφείου) για τον ρόλο της στη Δομή. Ο Άγγελος αρχίζει να διαβάζει τον Φάκελο 40 και τις σημειώσεις της Ηρώς. Τα κομμάτια του παζλ μπαίνουν στη θέση τους, όταν μία έκρηξη θα τα σκορπίσει όλα στον αέρα.

Η έκρηξη στο αυτοκίνητο του Αντώνη Λινάρδου αλλάζει τα δεδομένα για τον Άγγελο και ο φόβος αρχίζει να τον κυριεύει. Η Πάττυ μοιράζεται με τον Φάνη στιγμές από τη ζωή της κι αυτό τους φέρνει πιο κοντά. Η Χλόη ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Δομής, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να διαχειριστεί την πληροφορία για το τρεμάμενο χέρι του Παύλου.

Οι σημειώσεις της Ηρώς στον Φάκελο 40 συστήνουν στον Άγγελο τη Λάιλα Αχμέντ (κολλητή της Μιράντας), ενώ η απρόσμενη επίσκεψη της Αλέκας (μητέρας της Μιράντας) θα του δώσει ένα στοιχείο, που θα τον γεμίσει υποψίες. Ποιος επισκέπτεται ακόμα τον τάφο της Ηρώς;

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Όρκος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι