Όλα τα νέα επεισόδια και οι εξελίξεις της αγαπημένης μας σειράς Όρκος καθημερινά εδώ!

«Ο όρκος», ξεκίνησε εντυπωσιακά από την ΕΡΤ1, και μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 22:00 με διπλό επεισόδιο.

Με αστυνομική πλοκή που θα ενθουσιάσει το κοινό και τους Γιάννη Στάνκογλου και Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η νέα σειρά 36 επεισοδίων, κάνει ντεμπούτο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Άγγελος μαθαίνει ότι το πάρτι, από το οποίο εξαφανίστηκε η Μιράντα Αλυφαντή, διοργανώθηκε από τον Ανδρέα Ζαφείρη, ο οποίος είναι γιος της Άρτεμης και του Χάρη Ζαφείρη. Το γεγονός ότι η ίδια δεν του ανέφερε ποτέ την ύπαρξη του γιου της, τον βάζει σε σκέψεις. Η Πάττυ κι ο Μιχάλης έρχονται αντιμέτωποι με τη Χλόη, ενώ ο Σάλβα συνειδητοποιεί το ψέμα του Παύλου για τη χορηγία του Χάρη Ζαφείρη. Οι χαμηλές θερμοκρασίες ενώνουν την ομάδα σε ένα και μόνο σκοπό: να βοηθήσουν όσους βρίσκονται στον δρόμο με τόση παγωνιά. Ο Σάλβα, έχοντας χάσει τις ελπίδες του, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να γίνει χρήσιμος με τον δικό του τρόπο. Η συνάντηση του Άγγελου με την Αμαλία θα τον αλλάξει για πάντα.

Τι θα δείτε στα επόμενα επεισόδια

 9/4/22 | Επεισόδιο 17 – 18

«Τρεις μέρες καλοσύνης»

Επί τρεις συνεχόμενες μέρες η Ομάδα βγαίνει στο δρόμο παλεύοντας με το κρύο. Ο Γρηγόρης προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Ανδρέα Ζαφείρη για να μάθει για το πάρτι, από το οποίο εξαφανίστηκε η Μιράντα Αλυφαντή, αλλά πέφτει σε τοίχο. Η Άρτεμις προβληματίζεται με τη στάση του Άγγελου μετά το φιλί τους. Ένα μυστικό αποκαλύπτεται και ένα δημιουργείται:

Η Πάττυ για πρώτη φορά μιλάει στον Στέφο για ένα προσωπικό της θέμα, ενώ ο Σάλβα μετατρέπει κρυφά το δωμάτιο, που του πληρώνει ο Άγγελος Ράπτης, σε ξενώνα για άστεγους. Ο Άγγελος έρχεται πολύ κοντά στον Φάκελο 40, όμως ένα απρόσμενο συμβάν του τον παίρνει από τα χέρια. Τι σχέση έχει ο Αντώνης Λινάρδος με αυτό

«Μεταμόρφωση»

Ο Άγγελος Ράπτης φτάνει στην κλινική Ίασις σε κρίσιμη κατάσταση από πυροβολισμό στον θώρακα. Ο Παύλος Ράπτης, παρά τις προειδοποιήσεις της Ελεάννας (προϊσταμένη Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών) που βλέπει το τρεμάμενο χέρι του, αποφασίζει να χειρουργήσει ο ίδιος τον αδερφό του. Το έντονο περιστατικό θα φέρει τη Χλόη με τον Παύλο κοντά για άλλη μια φορά.

Η Πάττυ θα κληθεί στο Τμήμα για την αναγνώριση του Χρήστου (αδερφός Στάθη), ενώ η Αστυνομία θα στήσει ενέδρα στο δωμάτιο όπου ο Σάλβα φιλοξενεί ανθρώπους του δρόμου. Κι ενώ όλοι ζητούν να μάθουν τι έκανε ο Άγγελος Ράπτης σε ένα τόσο κακόφημο μέρος, ο ίδιος αναρωτιέται τι απέγινε ο Φάκελος 40. Τότε, όμως, ένας άλλος φάκελος φτάνει στα χέρια του και προκαλεί τη μεταμόρφωσή του

Όλα τα νέα επεισόδια και οι εξελίξεις της αγαπημένης μας σειράς Όρκος καθημερινά εδώ!

16/4/22 Επεισόδιο 19-20

Ο Αντώνης Λινάρδος (Υπεύθυνος Εξαφανίσεων, ΓΑΔΑ) φέρνει στον Άγγελο τον Φάκελο και όλες τις εξηγήσεις που χρειάζεται. Ο Σάλβα κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών βάζοντας σε κίνδυνο την ακεραιότητα του προγράμματος, πράγμα που εξοργίζει τον Χάρη Ζαφείρη.

Η Πάττυ αποφασίζει να σώσει τον Χρήστο, ενώ η Χλόη έρχεται σε ρήξη με την Άννα (διευθύντρια του Ορφανοτροφείου) για τον ρόλο της στη Δομή. Ο Άγγελος αρχίζει να διαβάζει τον Φάκελο 40 και τις σημειώσεις της Ηρώς. Τα κομμάτια του παζλ μπαίνουν στη θέση τους, όταν μία έκρηξη θα τα σκορπίσει όλα στον αέρα.

Η έκρηξη στο αυτοκίνητο του Αντώνη Λινάρδου αλλάζει τα δεδομένα για τον Άγγελο και ο φόβος αρχίζει να τον κυριεύει. Η Πάττυ μοιράζεται με τον Φάνη στιγμές από τη ζωή της κι αυτό τους φέρνει πιο κοντά. Η Χλόη ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Δομής, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να διαχειριστεί την πληροφορία για το τρεμάμενο χέρι του Παύλου.

Οι σημειώσεις της Ηρώς στον Φάκελο 40 συστήνουν στον Άγγελο τη Λάιλα Αχμέντ (κολλητή της Μιράντας), ενώ η απρόσμενη επίσκεψη της Αλέκας (μητέρας της Μιράντας) θα του δώσει ένα στοιχείο, που θα τον γεμίσει υποψίες. Ποιος επισκέπτεται ακόμα τον τάφο της Ηρώς;

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Όρκος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα