Όλα τα νέα επεισόδια και οι εξελίξεις της αγαπημένης μας σειράς Όρκος καθημερινά εδώ!

«Ο όρκος» παίζει δυνατά από την ΕΡΤ1, και μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 22:00 με διπλό επεισόδιο, και το ενδιαφέρον μεγαλώνει…

Με αστυνομική πλοκή που θα ενθουσιάσει το κοινό και τους Γιάννη Στάνκογλου και Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η νέα σειρά 36 επεισοδίων, κάνει ντεμπούτο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Μετά την κουβέντα του με τη Λάιλα οι υποψίες του Άγγελου στρέφονται ξανά προς τον Ίαν. Ο Φάνης, με τη βοήθεια της Πάτι, αποφασίζει να ψάξει τον πατέρα του για να του κάνει περαιτέρω εξετάσεις. Ο Στέφος βρίσκεται στη φυλακή κι αποκαλύπτει στον Σάλβα την αλήθεια για το ασθενοφόρο και τα ναρκωτικά, την ώρα που ο Ζαφείρης ξεφεύγει από κάθε κατηγορία. Ο Ίαν μιλάει στην Νταίζη για τους εφιάλτες του και για το ότι μπορεί να εμπλέκεται χωρίς να το ξέρει στην εξαφάνιση της Μιράντας Αλυφαντή. Ένα τηλεφώνημα, που ο Άγγελος αποφεύγει συνεχώς, θα του δώσει τη λύση στο μυστήριο. Ο Άγγελος περνάει το βράδυ του στο σπίτι της Άρτεμης και οι απαντήσεις έρχονται μες στη μέση της νύχτας.

Το μεγάλο φινάλε 25/06

Επεισόδιο 35ο: «Ο όρκος»

Ο Άγγελος βρίσκεται απέναντι από τον άνθρωπο που ευθύνεται για τον χαμό της γυναίκας και της κόρης του. Η ιστορία της Μιράντας Αλυφαντή και το πάρτι του Ανδρέα Ζαφείρη ζωντανεύουν μπροστά του και όλες του οι υποψίες επιβεβαιώνονται. Η Ηρώ ήξερε την αλήθεια κι αυτός ήταν ο λόγος που την έβγαλαν από τη μέση. Η νύχτα βρίσκει τον Άγγελο αντιμέτωπο με το πιο μεγάλο δίλημμα της ζωής του. Να σώσει τον άνθρωπο, που του στέρησε την οικογένειά του ή να τον αφήσει να πεθάνει αβοήθητος στον δρόμο; Είναι ο όρκος στον Ιπποκράτη δυνατός να τον κάνει να πάρει τη σωστή απόφαση;

Επεισόδιο 36ο: «Το τέλος» (τελευταίο επεισόδιο)

Το μυστήριο της εξαφάνισης της Μιράντας Αλυφαντή λύνεται. Ο Άγγελος έχει μάθει την αλήθεια. Μια αλήθεια που τον πληγώνει περισσότερο απ’ όσο περίμενε. Ο Σάλβα παίρνει στα χέρια του ένα γράμμα που τον συγκλονίζει αλλά και θα του αλλάξει μια για πάντα τη ζωή, ενώ ο Φάνης έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στον πατέρα του. Η Άρτεμις βρίσκεται στην κλινική ανήμπορη να βοηθήσει τον γιο της, ενώ ο Χάρης Ζαφείρης βλέπει την παντοδυναμία του να καταρρέει. Η κατάσταση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης. Ο Άγγελος τα κατάφερε. Κι όταν όλα πια έχουν αλλάξει κι οι ήρωες έχουν πάρει ο καθένας διαφορετικό μονοπάτι, υπάρχει κάτι που θα τους φέρει πάλι κοντά, ο δρόμος.

Όλα τα νέα επεισόδια και οι εξελίξεις της αγαπημένης μας σειράς Όρκος καθημερινά εδώ!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Όρκος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик