Μαύρο Ρόδο Spoiler: Tα επεισόδια της εβδομάδας!

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Tα επεισόδια της εβδομάδας! Μια πολύ δυνατή σειρά του Mega με τίτλο, «Μαύρο Ρόδο». Είναι από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη  ενώ θα προβάλλεται 4 φορές την εβδομάδα. Θα την βλέπουμε αμέσως μετά την Γη της Ελιάς  στην prime time ζώνη του σταθμού.

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Tα επεισόδια της εβδομάδας!

Επεισόδιο 59 (Τρίτη 7/2)
Ο Θέμης μαθαίνει για την προκήρυξη του διαγωνισμού με τα κτήματα του μοναστηριού και δείχνει ναενδιαφέρεται. Ο Μητροπολίτης ζητάει από την Κασσιανή να σταματήσει τις επαφές της με τονΜπόγρη.

Η Ηγουμένη αρχίζει να φοβάται για την καθαίρεση της. Ο Παναγιώτης ζητάει εξηγήσεις από τηνΑλεξία για τη συνάντησή της με τον Βίκο. Ο Σαράντος ζητάει να μάθει την αλήθεια από την Ελισάβετσε σχέση με τον πατέρα του.

Ο Σταυρίνος επιστρέφει στο χωριό μετά το χειρουργείο. Ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στην Ελισάβετ ότιτο μοιραίο βράδυ που σκοτώθηκε ο Διακοσάββας ήταν και εκείνος εκεί. Θα πει η Ελισάβετ τηναλήθεια στον Σαράντο για τον πατέρα του;

Επεισόδιο 60 (Τετάρτη 8/2)
Η αποκάλυψη του Γεράσιμου στην Ελισάβετ τη φέρνει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Σεδύσκολη κατάσταση είναι και η Ηγουμένη μετά τις αποκαλύψεις για το παρελθόν της, οι οποίεςβάζουν σε κίνδυνο την ηγουμενία της. Η Αλεξία τα βάζει με την οικογένειά της για τις συναντήσειςτης με τον Βίκο.

Η σχέση της με τον Παναγιώτη δεν έχει μέλλον. Ούτε η σχέση της Νατάσας με τον Παράσχο, αφούεκείνη επιμένει να μάθει την αλήθεια για τα μυστικά του τηλεφωνήματα.Στο Ηγουμενοσυμβούλιο η Φιλαρέτη ανακοινώνει τις αλλαγές που χρειάζονται να γίνουνπροκειμένου να διασωθεί το μοναστήρι. Η Κασσιανή δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της.

Επεισόδιο 61 (Πέμπτη 9/2)
Ο Θέμης μαθαίνει για τη συνάντηση της Αλεξίας με τον Βίκο και ζητάει εξηγήσεις. Ο Λευτέρηςπροσπαθεί να κερδίσει το χαμένο έδαφος με την κόρη του. Η Αυξεντία αποφασίζει να διεκδικήσει τηνΗγουμενία και η Κασσιανή θα κάνει τα πάντα για να την αποτρέψει.Νέα στοιχεία θα πέσουν στα χέρια της Θάλειας, σε σχέση με τις παράνομες δοσοληψίες του Βίκου,με πρόσωπο υπεράνω υποψίας. Από την άλλη, η Όλγα και η Πολυξένη βρίσκονται σε κόντρα, με τηνΌλγα να απαιτεί να μάθει επιτέλους ποιος είναι ο βιολογικός της πατέρας. Η Ελισάβετ φτάνει στην Πάτρα και αναγκάζεται να πάρει τη μεγάλη απόφαση.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μαύρο Ρόδο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι