Μαύρο Ρόδο Spoiler: Πέτρος και Ελισάβετ στα χέρια του δολοφόνου!

Μια πολύ δυνατή σειρά του Mega με τίτλο, «Μαύρο Ρόδο». Είναι από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη  ενώ θα προβάλλεται 4 φορές την εβδομάδα. Θα την βλέπουμε αμέσως μετά την Γη της Ελιάς  στην prime time ζώνη του σταθμού.

Στο μυαλό της Ελισάβετ επιστέφει ο εφιάλτης που έζησε από τον Διακοσσάβα, όμως μέσα απότην επικίνδυνη περιπέτεια που ζουν οι δύο νεαροί έρχονται ολοένα και πιο κοντά. Την ίδια στιγμήο Βίκος οδεύει προς μια καλοστημένη παγίδα, ενώ ο Λευτέρης ξεσκεπάζει τα ψέματα τηςΠολυξένη κι εκείνη παίζει το τελευταίο της χαρτί για να ξαναπάρει το πάνω χέρι.

Ο Πέτρος και η Ελισάβετ εξακολουθούν να είναι εξαφανισμένοι. Ο Λευτέρη πηγαίνει έξω φρενώνστο μοναστήρι και απαιτεί να του πουν ποιος ευθύνεται για την εξαφάνιση της κόρης του, όμως ταστοιχεία που φτάνουν στα χέρια της αστυνομίας θα του κόψουν τις ελπίδες.

Καθώς βλέπει να απομακρύνεται η Ελισάβετ, ο Γεράσιμος εξομολογείται στην Αυξεντία πως είναιερωτευμένος με την δόκιμη μοναχή. Τα περιθώρια για τον Βίκο στενεύουν…Η Κύρα του ρίχνει ευθύνες για την εξαφάνιση του Πέτρου, ενώ ο Θέμης κάνει μια δελεαστικήπρόταση στον Δαμαλά. Συγκεκριμένα του λέει πως αν βρεθούν ο Πέτρος και η Ελισάβετ, θα φύγειγια πάντα από τον χώρο της νύχτας.

Την ίδια στιγμή, οι δύο νέοι βρίσκονται σε μια αποθήκη στη μέση του πουθενά, με τον απαγωγέανα τους απειλεί με όπλο. Η Πολυξένη βλέπει μπροστά της έναν εντελώς διαφορετικό Λευτέρη καιη απόφαση που της ανακοινώνει για την σχέση τους την αφήνει άναυδη.της Ελισάβετ

Ο Λουκάς υποψιάζεται πως ο Παράσχος παίζει διπλό βρώμικο παιχνίδι, όμως εκείνος υποστηρίζειστον Θέμη ότι οι υποψίες του δεν έχουν βάση. Σοβαρά τραυματισμένος ο Πέτρος και με τηνΕλισάβετ κλειδωμένη σε μια απόμερη αποθήκη με σχεδόν καθόλου τροφή αρχίζουν να αγωνιούνγια την εξέλιξη της περιπέτειας τους. Όμως ο εφιάλτης που ζουν τους φέρνει πιο κοντά και ηΕλισάβετ αγωνίζεται να κρατήσει τον Πέτρο στη ζωή.

Την ίδια ώρα, ο Θέμης και ο Βίκος παλεύουν για το ποιος θα φτάσει πρώτος στον απαγωγέα, ενώη Θάλεια συγκεντρώνει κι άλλα στοιχεία εναντίον του Βίκου. Ο Καστρινός είναι απελπισμένος καιστην προσπάθειά του να βρει τον δολοφόνο της γυναίκας του ζητάει από τον Βίκο νασυνεργαστούν…

Η στιγμή που επιτέλους η πόρτα της αποθήκης ξεκλειδώνεται φτάνει. Η κατάσταση υγείας τουΠέτρου έχει χειροτερέψει. Σε κάποια άλλη αποθήκη, ο Θέμης δεν βλέπει την ώρα που θααντικρίσει τον απαγωγέα.Ο Βίκος φτάνει πρώτος, για να πάρει το αίμα του πίσω. Στο νοσοκομείο η οικογένεια του Πέτρουανησυχεί, η Ελισάβετ αρνείται να φύγει από κοντά του, ενώ ο Γεράσιμος φτάνει στην Πάτρα, με σκοπό να την γυρίσει πίσω στο μοναστήρι.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μαύρο Ρόδο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ