Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Θέμης πιάνει τον Παράσχο στα πράσα!

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Θέμης πιάνει τον Παράσχο στα πράσα! Μια πολύ δυνατή σειρά του Mega με τίτλο, «Μαύρο Ρόδο». Είναι από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη  ενώ θα προβάλλεται 4 φορές την εβδομάδα. Θα την βλέπουμε αμέσως μετά την Γη της Ελιάς  στην prime time ζώνη του σταθμού.

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Θέμης πιάνει τον Παράσχο στα πράσα!

Ο Σταυρίνος και η Τασούλα συνέρχονται μετά την επίθεση των ληστών. Η Γιάννα υποψιάζεται ότι η ληστεία στη μάντρα ήταν παγίδα για να χτυπηθεί ο Σταυρίνος με βασικό ύποπτο τον Γιώργο.

Η Τασούλα υποψιάζεται ότι η Γιάννα είναι υπερβολική στις αντιδράσεις της για να προκαλέσει το ενδιαφέρον του Σταυρίνου. Η Πολυξένη εκβιάζει την Κασσιανή, με σκοπό τα κτήματα της μονής να δοθούν στο χωριό και όχι στον Θέμη.

Ο Παράσχος απειλεί τον Δαμαλά για λογαριασμό του Βίκου. Οι υποψίες του Θέμη για τον ρόλο του Παράσχου αυξάνονται. Η Ελισάβετ βρίσκεται σε τεράστια εσωτερική σύγκρουση. Τι απόφαση θα πάρει για το επόμενό της βήμα; Ο Θέμης πιάνει τον Παράσχο στα πράσα.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μαύρο Ρόδο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν