Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Θέμης μαθαίνει την πραγματική ταυτότητα της Θάλειας

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Θέμης μαθαίνει την πραγματική ταυτότητα της ΘάλειαςΜια πολύ δυνατή σειρά του Mega με τίτλο, «Μαύρο Ρόδο». Είναι από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη  ενώ θα προβάλλεται 4 φορές την εβδομάδα. Θα την βλέπουμε αμέσως μετά την Γη της Ελιάς  στην prime time ζώνη του σταθμού.

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Θέμης μαθαίνει την πραγματική ταυτότητα της Θάλειας

Ανοίγοντας το χρηματοκιβώτιο της Κύρας, το οποίο άρπαξε από το σπίτι της, ο Βίκος βρίσκει ένα άκρως αποκαλυπτικό βίντεο. Μέσα από αυτό βλέπει το διπλό παιχνίδι του Παράσχο ανάμεσα σε εκείνον και τον Καστρινό, κι αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Δίνει αμέσως εντολή να τον βρουν και να τον φέρουν μπροστά του, όμως ο Παράσχος ήδη αγνοείται…

Την ίδια ώρα, ο Θέμης, η Αλεξία και ο Πέτρος ψάχνουν στοιχεία για να μάθουν τι έχει συμβεί με
την Κύρα…Ωστόσο, δεν καταφέρνουν να βρουν τίποτα, τόσο για την ίδια, όσο και για το χρηματοκιβώτιο, που άνοιξε η γη και το κατάπιε, κι έτσι η μόνη τους λύση είναι να απευθυνθούν στην αστυνομία.

Όλα αυτά, μέχρι την στιγμή που η Αλεξία βρίσκει ένα στοιχείο που συνδέει την γιαγιά της με τον Βίκο και η άκρη του νήματος αρχίζει να αχνοφαίνεται. Συνειδητοποιεί ότι ο άντρας που ερωτεύτηκε με τόσο πάθος εμπλέκεται στην εξαφάνιση της και αποφασίζει να βρει μόνη της τον Παράσχο, προκειμένου να μάθει περισσότερες πληροφορίες.

Στο μεταξύ, ο Βίκος αποφασίζει να μην επιτρέψει σε κανέναν και τίποτα να μπει ανάμεσα σε εκείνον και την Αλεξία, ενώ ο Πέτρος που επίσης ψάχνει απαντήσεις, μαθαίνει για την σχέση τους, εξοργίζεται και αντιδρά έντονα. Της φωνάζει ότι έχασε την λογική της και απαιτεί να σταματήσει κάθε επαφή μαζί του, ενώ λίγο αργότερα, ανακαλύπτει ένα στοιχείο που αλλάζει τα πάντα γύρω από την εξαφάνιση της Κύρας και
σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, φέρνει στην οικογένεια ένα νέο δράμα…
Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Καστρινός υποψιάζεται ότι ο Λουκάς του κρύβει κάτι για την
Θάλεια και δεν αργεί να επιβεβαιωθεί, καθώς μαθαίνει πως πρόκειται για μυστική αστυνομικό και
«άνθρωπο» του θανάσιμου εχθρού του.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μαύρο Ρόδο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν