Μαύρο Ρόδο Spoiler: Αιμορραγεί η Ελισάβετ! Γρήγορα στο νοσοκομείο.

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Αιμορραγεί η Ελισάβετ! Γρήγορα στο νοσοκομείο. Μια πολύ δυνατή σειρά του Mega με τίτλο, «Μαύρο Ρόδο». Είναι από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη  ενώ θα προβάλλεται 4 φορές την εβδομάδα. Θα την βλέπουμε αμέσως μετά την Γη της Ελιάς  στην prime time ζώνη του σταθμού.

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Καστρινός υποψιάζεται ότι ο Λουκάς του κρύβει κάτι!

Ωστόσο, η μοναχή αρχίζει να νιώθει μια αδιαθεσία και συνειδητοποιεί ότι αιμορραγεί. Αμέσως, φωνάζει βοήθεια και οι καλόγριες την μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Με τα νέα να μην είναι πολύ ευχάριστα αφού υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να χάσει το παιδί. Τότε, ο Λευτέρης αποφασίζει να ειδοποιήσει τον Πέτρο, ο οποίος και θα την επισκεφθεί στον νοσοκομείο.

Η ιστορία: Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μαύρο Ρόδο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα