Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας! | Μαύρο Ρόδο

Έρχεται μια πολύ δυνατή σειρά του Mega με τίτλο, «Μαύρο Ρόδο». Είναι απο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη και μεταφέρεται στη μικρή οθόνη για να δώσει περισσότερη δύναμη στην prime time ζώνη του σταθμού.

Μαύρο Ρόδο Επεισόδια 40-41-42-43
Μαύρο Ρόδο: ο Πέτρος θα μιλήσει στην Ελισάβετ όπως ποτέ πριν… Όλα όσα θα
παρακολουθήσουμε στη σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο, στα επόμενα επεισόδια της εβδομάδας
που έρχεται.

Επεισόδιο 40 (Κυριακή 11/12):
Η Αυξεντία βρίσκεται στο νοσοκομείο, έχοντας πλάι της η Ελισάβετ. Και για το λόγο αυτό, βρίσκεται εκεί και ο Πέτρος, προσπαθώντας να την προσεγγίσει. Ο Θέμης είναι πλέον αποφασισμένος να “τελειώσει” το Βίκος κι ο Βίκος βάζει στόχο ένα μέλος της οικογένειας του Θέμη. Η θέση του ανάμεσα στους δύο και η παρουσία του Λουκά, ανησυχούν τον Παράσχο. Η Πολυξένη αντιμετωπίζει την αδιαφορία του Λευτέρη. Φοβάται πως αυτή η κρίση στο γάμο τους είναι σοβαρή –και όχι άδικα. Ο πόλεμος της Κασσιανής εναντίον της Ηγουμένης συνεχίζεται με σθένος. Αλλά η Φιλαρέτη δεν έχει σκοπό να παραδώσει την Ηγουμενία της. Στο δωμάτιο του νοσοκομείου ο Πέτρος θα μιλήσει στην Ελισάβετ όπως ποτέ πριν. Μπορεί η αγάπη του να της αλλάξει γνώμη;

Επεισόδιο 41 (Δευτέρα 12/12)
Ο Σαράντος δεν καταφέρνει να πάρει τις απαντήσεις που θέλει από την Ηγουμένη ενώ η Κασσιανή έρχεται όλο και πιο κοντά στο μυστικό της Παλιοβρύσης. Ο Θέμης αγωνίζεται να αποφύγει τις παγίδες που του στήνει ο Βίκος, ενώ οι πρώτες υποψίες γυρνάνε στο μυαλό του σε σχέση με τον Παράσχο. Από την άλλη ο Πέτρος εξομολογείται τον έρωτά του για την Ελισάβετ ενώ η Αυξεντία θα μοιράσει με την ανιψιά της ένα μυστικό που θα την συγκλονίσει.

Επεισόδιο 42 (Τρίτη 13/12)
Ο Πέτρος έχει μια εξομολογητική συζήτηση με την Αυξεντία και βρίσκει ανέλπιστη κατανόηση για όσα νιώθει. Αντίστοιχα, η Ελισάβετ απευθύνεται στον Λευτέρη, προσπαθώντας να βάλει σε μια τάξη τα αισθήματά της. Πατέρας και κόρη θα έχουν μια ειλικρινή, εκ βάθους συζήτηση μετά από καιρό. Το πέρασμα του Λουκά από τη Γερακιανή δεν περνά απαρατήρητο και οι δικαιολογίες που σκαρφίζεται η Πολυξένη, θα τον φέρουν κοντά με την Όλγα. Την ώρα που ο Θέμης κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την οικογένειά του, χωρίς να ξέρει ότι ο κίνδυνος βρίσκεται πιο κοντά απ’ όσο πιστεύει, η Αγγελική χωρίζει με τον Βίκο. Εκείνη πάει στη Γερακιανή να βρει τα παιδιά της και επισκέπτεται το μοναστήρι, όπου έχει μια  συνάντηση με την ηγουμένη που την καλοδέχεται.

Επεισόδιο 43 (Τετάρτη 14/12)
Η Αγγελική μετά από μια συζήτηση με την Ηγουμένη αναγνωρίζει τις ευθύνες που της αναλογούνστη σχέση της με το Θέμη και είναι έτοιμη για μια νέα αρχή, που όμως δεν θα προλάβει να κάνει, αφού την ίδια κιόλας μέρα ένας πληρωμένος εκτελεστής θα κόψει το νήμα της ζωής της. Η δολοφονία της Αγγελικής θα διαλύσει τον Πέτρο και την Αλεξία που είναι απαρηγόρητοι. Από την άλλη, την Ελισάβετ την πνίγουν οι τύψεις, που για να γλιτώσει τον Πέτρο έγινε η αιτία να
σκοτωθεί η μητέρα του.

Ενώ ή είδηση για τον θάνατο της Αγγελικής κάνει το Θέμη να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, από την άλλη ο Βίκος μαθαίνει, ότι ο δικός του άνθρωπος είναι αυτός που δολοφόνησε την Αγγελική. Εν τω μεταξύ Γιάννα και Σταυρίνος ανακαλύπτουν κάτι που ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα σε σχέση με το ατύχημα του Σταυρίνου.

Ενώ παράλληλα, η Κασσιανή έχει περάσει στην επίθεση πείθοντας τον Σαράντο να καταθέσει μήνυση στην αστυνομία και να σταλεί εισαγγελέας στο μοναστήρι για έρευνα. Τέλος, ο Θέμης καλείται να έρθει αντιμέτωπος με την πραγματικότητα που δεν αντέχει, λυγίζοντας μπροστά στο άψυχο σώμα της Αγγελικής.

Πρωταγωνιστούν:

Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης.
Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου.
Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS

Tο κανάλι παρουσίασε το τρέιλερ της νέας σειράς, και βλέπουμε τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου καλόγρια, και τον Μιχαήλ Ταμπακάκη να την ερωτεύεται και μετά τα πράγματα αναμένεται να ξεφύγουν.

Όλες οι εξελίξεις, τα νέα, και το παρασκήνιο της σειράς Μαύρο Ρόδο, καθημερινά εδώ.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μαύρο Ρόδο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι