Μεγάλο πλήγμα για την Ελισάβετ! | Μαύρο Ρόδο

Έρχεται μια πολύ δυνατή σειρά του Mega με τίτλο, «Μαύρο Ρόδο». Είναι απο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη και μεταφέρεται στη μικρή οθόνη για να δώσει περισσότερη δύναμη στην prime time ζώνη του σταθμού.

Όλα είναι το αντίθετο από αυτό που θα έπρεπε να είναι! Λόγω του Βίκου, ο Θέμης γνωρίζει τηνπιο τρομερή πλευρά της μοίρας και βυθίζεται στο πένθος. Ο θάνατος της Αγγελικής αναστατώνειπολύ τον άντρα που την αγάπησε. Ορκίζεται να εκδικηθεί όποιον ευθύνεται. «Ο θάνατός σου δενθα μείνει ατιμώρητος», λέει με τα δάκρυα από τα μάτια του να τρέχουν ποτάμι.

Παράλληλα ο Βίκος είναι πολύ στενοχωρημένος γιατί το σχέδιο του απέτυχε και η γυναίκα πουαγαπούσε πέθανε. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια όσο και αν ο Πέτρος, του οποίου τηζωή έσωσε η Ελισάβετ, προσπαθεί να του συμπαρασταθεί δεν τα καταφέρνει.

Ο Θέμης είναι απαρηγόρητος και το μόνο που θέλει είναι να πληρώσει τον Βίκο με το ίδιονόμισμα. Ο πόλεμος ανάμεσα τους κορυφώνεται και ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει, μεαποτέλεσμα να υπάρξουν στα νέα επεισόδια και νέα θύματα.

Όπως θα δούμε ο κλοιός θα σφίξει και για την Ελισάβετ, η οποία θα δεχτεί ένα μεγάλο πλήγμα.Συγκεκριμένα ο Γεράσιμος που όλα αυτά τα χρόνια ήταν κρυφά ερωτευμένος μαζί της, δεν μπορείνα δεχτεί πως ένας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της, «Όλα αυτά τα χρόνια άφησα πολλά στηζωή μου για εκείνη και τώρα με πουλάει για έναν άλλον. Αυτοί οι δύο δεν θα είναι ποτέ μαζί»,μονολογεί και αποφασίζει να αλλάξει στάση.

Ο πάντα γλυκός και ήρεμος Γεράσιμος μετατρέπεται σε έναν σκληρό άντρα που αποφασίζει νακάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να κρατήσει τον Πέτρο μακριά από την Ελισάβετ.Ο Γεράσιμος δεν διστάζει να εκβιάσει την Ελισάβετ λέγοντάς της ότι αν τα φτιάξει με τον Πέτρο θααποκαλύψει σε όλους πως εκείνη σκότωσε τον Διακοσάββα. Στο άκουσμα όλων αυτών το αίμα της Ελισάβετ παγώνει και τρέμει στο ενδεχόμενο ο Γεράσιμος να κάνει πράξη τις απειλές του…

Πρωταγωνιστούν:

Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης.
Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου.
Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS

Tο κανάλι παρουσίασε το τρέιλερ της νέας σειράς, και βλέπουμε τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου καλόγρια, και τον Μιχαήλ Ταμπακάκη να την ερωτεύεται και μετά τα πράγματα αναμένεται να ξεφύγουν.

Όλες οι εξελίξεις, τα νέα, και το παρασκήνιο της σειράς Μαύρο Ρόδο, καθημερινά εδώ.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μαύρο Ρόδο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν