Ένας άντρας με μάσκα σημαδεύει τον Πέτρο με όπλο!| Μαύρο Ρόδο

Έρχεται μια πολύ δυνατή σειρά του Mega με τίτλο, «Μαύρο Ρόδο». Είναι απο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη και μεταφέρεται στη μικρή οθόνη για να δώσει περισσότερη δύναμη στην prime time ζώνη του σταθμού.

Η Ελισάβετ ζει στο μοναστήρι από μικρό παιδάκι και στο πρόσωπο της και στην ψυχή τηςφαίνεται η αθωότητα και η έλλειψη της κακής σκέψης. Όμως από την στιγμή που εμφανίστηκε οΠέτρος στη ζωή της, δοκιμάζεται σκληρά, ρισκάροντας να χάσει όσα κατάφερε να αποκτήσει καιόχι μόνο…

Στα τελευταία επεισόδια πριν την παύση για της γιορτές των Χριστουγέννων, η δόκιμη μοναχήβρίσκεται αντιμέτωπη με ένα σοκαριστικό σκηνικό. Μπροστά στα μάτια της ένας άντρας που φοράμάσκα σημαδεύει τον Πέτρο με όπλο. Την στιγμή που εκείνος πατάει την σκανδάλη για νασκοτώσει τον Πέτρο, η Ελισάβετ τρέχει προς το μέρος του, τον σπρώχνει και τον σώζει.Δεν θα έχει όμως την ίδια τύχη η Αγγελική, η οποία στέκεται πίσω από τον γιο της καιπαρακολουθεί τρομοκρατημένη τα όσα συμβαίνουν, μέχρι την στιγμή που η σφαίρα καρφώνεταιστο σώμα της και πέφτει κάτω αιμόφυρτη.

Ο Πέτρος και η Ελισάβετ τρέχουν αμέσως δίπλα της και φωνάζουν σπαρακτικά για βοήθεια, ενώ οαδίστακτος εκτελεστής μπαίνει στο αυτοκίνητο του και φεύγει από το σημείο του εγκλήματος.Λίγο αργότερα, τηλεφωνεί στο αφεντικό του και του ανακοινώνει την απρόσμενη τροπή που πήρε
η αποστολή που του ανέθεσε. Ο Βίκος σύμφωνα με τα όσα του λέει ο μπράβος του, καταλαβαίνειπως η γυναίκα που σκοτώθηκε είναι η Αγγελική.Σύντομα μαζεύει τα κομμάτια της καρδιάς του και δίνει εντολή να σκοτώσουν την Ελισάβετ. Θέλεινα την εκδικηθεί για τον αβάσταχτο πόνο του προκάλεσε, ενώ παράλληλα φοβάται μήπωςαναγνωρίσει τον άντρα που προσπάθησε να σκοτώσει τον Πέτρο και οδηγήσει την αστυνομία σεεκείνον.

Ο Βίκος τονίζει στον μπράβο που δίνει την εντολή θανάτου, ότι αυτή τη φορά δεν υπάρχει κανένααπολύτως περιθώριο για λάθος. Έτσι λοιπόν ο δολοφόνος φτάνει στη Γερακιάνη και ψάχνει τηνΕλισάβετ για να την βγάλει από τη μέση…

Πρωταγωνιστούν:

Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης.
Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου.
Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS

Tο κανάλι παρουσίασε το τρέιλερ της νέας σειράς, και βλέπουμε τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου καλόγρια, και τον Μιχαήλ Ταμπακάκη να την ερωτεύεται και μετά τα πράγματα αναμένεται να ξεφύγουν.

Όλες οι εξελίξεις, τα νέα, και το παρασκήνιο της σειράς Μαύρο Ρόδο, καθημερινά εδώ.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μαύρο Ρόδο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ