Αλεξια, Αγγελική και Παναγιώτης αποφασίζουν να γυρίσουν στην Πάτρα! | Μαύρο Ρόδο

Έρχεται μια πολύ δυνατή σειρά του Mega με τίτλο, «Μαύρο Ρόδο». Είναι απο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη και μεταφέρεται στη μικρή οθόνη για να δώσει περισσότερη δύναμη στην prime time ζώνη του σταθμού.

Αλεξια, Αγγελική και Παναγιώτης αποφασίζουν να γυρίσουν στην Πάτρα ενώ ο ερχομός της Κύρας στη Γερακιανή θα τους αναστατώσει. Ταυτόχρονα η επίσκεψη του Βίκου στο μοναστήρι θα βάλει την Ηγουμένη σε υποψίες. Εν τω μεταξύ η Αυξεντία δεν δέχεται να πάει στο νοσοκομείο και η κατάστασή της υγείας της επιδεινώνεται. Οι τύψεις καίνε την Ελισάβετ που αποφασίζει να ζητήσει από την Ηγουμένη να καθυστερήσουν τη χειροτονία της.

Παράλληλα ο Πέτρος προκειμένου να απομακρύνει τον πατέρα του από το μοναστήρι, αποφασίζει να γυρίσει και εκείνος στην Πάτρα. Ενώ ο στραγγαλισμός της γυναίκας κλειδί στην ασφάλεια θα βγάλει τον Θέμη εκτός εαυτού. Γιάννα και Μπόγρης έρχονται λίγο πιο κοντά και η είδηση πώς η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα του Ζαμαφτά, πέφτει σαν βόμβα και θα προκαλεί πανικό στους εμπλεκόμενους της υπόθεσης. Και τέλος οι υποψίες του Λευτέρη για την Πολυξένη
θα βγουν αληθινές.

Πρωταγωνιστούν:

Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης.
Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου.
Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS

Tο κανάλι παρουσίασε το τρέιλερ της νέας σειράς, και βλέπουμε τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου καλόγρια, και τον Μιχαήλ Ταμπακάκη να την ερωτεύεται και μετά τα πράγματα αναμένεται να ξεφύγουν.

Όλες οι εξελίξεις, τα νέα, και το παρασκήνιο της σειράς Μαύρο Ρόδο, καθημερινά εδώ.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μαύρο Ρόδο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик