MasterChef : Ο δημοφιλής σεφ Άκης Πετρετζίκης, η αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και το αγοράκι τους είχαν την τιμητική τους. Το ζευγάρι σε άκρα μυστικότητα  έκανε τελικά σήμερα τον γάμο, αλλά και την βάφτιση του παιδιού τους. Η τελετή αλλά και  η δεξίωση έγινε στην Αθήνα, στο κτήμα Νεφέλες. Την ίδια μέρα έγινε και η βάφτιση […]

MasterChef : Ο δημοφιλής σεφ Άκης Πετρετζίκης, η αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και το αγοράκι τους είχαν την τιμητική τους. Το ζευγάρι σε άκρα μυστικότητα  έκανε τελικά σήμερα τον γάμο, αλλά και την βάφτιση του παιδιού τους.

Η τελετή αλλά και  η δεξίωση έγινε στην Αθήνα, στο κτήμα Νεφέλες. Την ίδια μέρα έγινε και η βάφτιση του δύο μηνών γιου τους που πήρε το όνομα Αχιλλέας. Η επιθυμία τους ήταν να έχει τα ίδια αρχικά με τον μπαμπά, δηλαδή Α.Π.

γάμος

Τα πάντα έγιναν στο κτήμα που από νωρίς και ξεχωριστά είχαν πάει ο Σεφ και η Κωνσταντίνα για να ετοιμαστούν, χωρίς να τους πάρουν χαμπάρι οι δημοσιογράφοι, πλην ελαχίστων που είχαν προφανώς προσκληθεί.

Διπλό μυστήριο και διπλός στολισμός. Αλλά και διπλό πάρτι, αφού ξεχωριστή δεξίωση είχε στηθεί για τους μικρούς καλεσμένους.

Λιγοστοί οι καλεσμένοι και καθόλου δηλώσεις, προφανώς σεβόμενοι την επιθυμία του ζευγαριού.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик