MasterChef 7 Spoiler: Του τα «έψαλε» ο Κουτσόπουλος – «Θεωρείς ότι τα κατάφερες με το σπαθί σου;»

MasterChef 7 Spoiler: Του τα «έψαλε» ο Κουτσόπουλος – «Θεωρείς ότι τα κατάφερες με το σπαθί σου;»Με το GNTM να πηγαίνει προς το τέλος του από πλευράς γυρισμάτων αρχίζει η προετοιμασία για την νέα σεζόν MasterChef στο Star. Σύμφωνα με πληροφορίες η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα του Νοέμβρη από την Αθήνα.

MasterChef 7 Spoiler: Του τα «έψαλε» ο Κουτσόπουλος – «Θεωρείς ότι τα κατάφερες με το σπαθί σου;»

Αλέξανδρος, Νίκος Τράκας, Δημήτρης και Μότο Μότο ήταν η τετράδα που ηττήθηκε στη δοκιμασία του Test Δημιουργικότητας του MasterChef. Φόρεσαν λοιπόν τις μαύρες ποδιές και στάθηκαν μπροστά στους κριτές, ώστε να ακούσουν ποια είναι η δοκιμασία ασυλίας.

Βλέποντάς τους ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διαπίστωσε πως δεν πάει κάτι καλά και θέλησε να μάθει γιατί είναι με τα μούτρα κατεβασμένα.

«Εμείς μετά από τόσο καιρό έχουμε την ικανότητα να βλέπουμε και τα πρόσωπα και να καταλαβαίνουμε ορισμένα πράγματα. Είμαστε εδώ για να εξηγήσουμε κάποια πράγματα και να νιώθουμε όλοι καλά. Σεβόμαστε πάρα πολύ αυτούς που έρχονται εδώ και δίνουν πράγματα. Εμείς δεν είμαστε εδώ για να αδικήσουμε κάποιον», είπε ο κριτής του MasterChef.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Σωτήρης Κοντιζάς, λέγοντας: «Είναι ανθρώπινο και λογικό να νευριάσετε με κάποιο αποτέλεσμα ακόμα και με τον ίδιο σας τον εαυτό. Το να έρχεστε όμως με κατεβασμένα μούτρα δεν είναι καλό ούτε για τον ίδιο τον διαγωνισμό. Νιώθουμε ότι δεν το έχετε ξεπεράσει γι’ αυτό κάνουμε αυτή τη συζήτηση για να αποσυμπιεστείτε. Η μόνη στρατηγική είναι η μαγειρική, όχι μόνο για εδώ μέσα αλλά και για την μετέπειτα πορεία σας στις κουζίνες».

O Νίκος Τράκας στο προσωπικό του cue δε δίστασε να σχολιάσει την «ξινίλα» που έχει στο πρόσωπό του, λέγοντας: «Πάνω από τους μισούς που έχουν μείνει στον διαγωνισμό δεν τους χωνεύω. Δεν τους χωνεύω, είναι ό,τι χειρότερο».

«Το έχει δείξει και ο διαγωνισμός όλα αυτά τα χρόνια. Στο τέλος πάνε πάντα οι καλύτεροι. Αυτοί που το θέλουν πιο πολύ κι αυτοί που έχουν τις αντοχές να φτάσουν ως το τέλος. Θα πω και κάτι πιο αυστηρό για να το κλείσω. Κανείς εδώ δε βρίσκεται με το ζόρι», ξεκαθάρισε κλείνοντας ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα