MasterChef 7 Spoiler: Το ξεκαρδιστικό ατύχημα του Κουτσόπουλου! (vid)

MasterChef 7 Spoiler: Το ξεκαρδιστικό ατύχημα του Κουτσόπουλου! (vid) – Με το GNTM να πηγαίνει προς το τέλος του από πλευράς γυρισμάτων αρχίζει η προετοιμασία για την νέα σεζόν MasterChef στο Star. Σύμφωνα με πληροφορίες η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα του Νοέμβρη από την Αθήνα.

MasterChef 7 Spoiler: Το ξεκαρδιστικό ατύχημα του Κουτσόπουλου! (vid)

Τρομερό γέλιο με έναν από τους κριτές στο χθεσινό επεισόδιο!

Ο λόγος για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος και είχε ένα αστείο ατύχημα με το κάθισμα του. Έτσι, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς χαιρετούσε τους παίκτες των δύο ομάδων, το σκαμπό του άλλου κριτή του MasterChef… αποφάσισε να κουνηθεί από μόνο του. Ειδικότερα, έπεσε λίγο με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να κάνει αγώνα να κρατήσει την ισορροπία του και να μην βρεθεί στο έδαφος. «Ωπα» είπε ο διπλανός του σεφ, Πάνος Ιωαννίδης με τους παίκτες των δύο ομάδων αλλά και τον ίδιο να ξεσπούν σε γέλια!

«Πήγε να με σκοτώσει, ρε φίλε! Εδώ θα είμαι όμως όσο και να θες» σημείωσε απευθείας ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να συμπληρώσει, με χιούμορ, ο Σωτήρης Κοντιζάς «κάτσε, κάτσε έτσι! Το ίδιο είναι! Κάτσε έτσι».

Απ’ αυτή την πλευρά θα παλέψουν μαγειρικά ο Νικήτας Φιλιππάκης, ο Νίκος Τράκας, ο Αριστοτέλης Νικολογιάννης, ο Νίκος Κοντός, ο Σταύρος Παπαδόπουλος, ο Έλσον-Γιάννης Μπεντάι, ο Παναγιώτης Αυγενικός, ο Βαγγέλης Φυλακτάκης, ο Χρήστος Πολιτάκης, ο Δημήτρης Πολιτάκης, ο Γιάννης Χατζίνας, ο Ρωμαίος Κοτσίνης, ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας, ο Άγγελος Τσιγκάκος, ο Θεόδωρος Γαλάνης, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, ο Παύλος Λούλης και ο Νίκος Παντασάκης,

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ