MasterChef 7 Spoiler: Το "άκυρο" τρέξιμο των δύο παικτών (vid)

MasterChef 7 Spoiler: Το “άκυρο” τρέξιμο των δύο παικτών (vid) – Με το GNTM να πηγαίνει προς το τέλος του από πλευράς γυρισμάτων αρχίζει η προετοιμασία για την νέα σεζόν MasterChef στο Star. Σύμφωνα με πληροφορίες η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα του Νοέμβρη από την Αθήνα.

MasterChef 7 Spoiler: Το “άκυρο” τρέξιμο των δύο παικτών (vid)

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, ο Παναγιώτης και ο Νίκος θα έπρεπε να μπουν στο πλατό, για να βοηθήσουν τους συμπαίκτες τους στη συνταγή.

Ωστόσο, οι δύο παίκτες μπερδεύτηκαν, νομίζοντας πως η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, μπαίνοντας για αυτόν τον λόγο τρέχοντας στο πλατό, χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος…

“Εντάξει, τραγικό.. Δεν πειράζει, μπήκα κατευθείαν στο mood”, είπε ο Νίκος στην κάμερα του μαγειρικού διαγωνισμού.

Όπως ήταν λογικό, οι κριτές δεν άφησαν το παραπάνω περιστατικό να περάσει τόσο απλά, τρολάροντας για τα καλά τους δύο παίκτες.

Απ’ αυτή την πλευρά θα παλέψουν μαγειρικά ο Νικήτας Φιλιππάκης, ο Νίκος Τράκας, ο Αριστοτέλης Νικολογιάννης, ο Νίκος Κοντός, ο Σταύρος Παπαδόπουλος, ο Έλσον-Γιάννης Μπεντάι, ο Παναγιώτης Αυγενικός, ο Βαγγέλης Φυλακτάκης, ο Χρήστος Πολιτάκης, ο Δημήτρης Πολιτάκης, ο Γιάννης Χατζίνας, ο Ρωμαίος Κοτσίνης, ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας, ο Άγγελος Τσιγκάκος, ο Θεόδωρος Γαλάνης, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, ο Παύλος Λούλης και ο Νίκος Παντασάκης,

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)
Μπάσκετ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)