Ο γνωστός σεφ έγινε και πατέρας, και τα οικογενειακά βάρη είναι περισσότερα, αλλά ο αθλητισμός είναι στο αίμα του.

MasterChef 7 Spoiler: Για μια ακόμα χρονιά το αγαπημένο ριάλτι μαγειρικής θα βασιστεί στην μοναδική τριάδα κριτών. Ο κόσμος του λατρεύει και κάθε χρόνο παρουσιάζονται καλύτεροι. Κάτι ανάλογο αναμένουμε και στον έβδομο κύκλο. Όλα προχωράνε βάση προγράμματος, και ο αγαπημένος Λεωνίδας Κουτσόπουλος φροντίζει να βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα…

Ο γνωστός σεφ έγινε και πατέρας, και τα οικογενειακά βάρη είναι περισσότερα, αλλά ο αθλητισμός είναι στο αίμα του. Μας έκανε γνωστό στο προσωπικό του Instagram, ότι το παλεύει με το τένις. Κάτι σαν τον Στέφανο Τσιτσιπά;

Ο αγώνας δεν πήγε καλά έτσι όπως περίμενε καλά, αφού ηττήθηκε και μάλιστα με 6-1.

Αλλά έχει όλο τον χρόνο μπροστά του να κάνει προπόνηση και να ανέβει αρκετά.

Λέτε να τον δούμε με ρακέτα στην κουζίνα την φετινή χρονιά;

masterchef 7 spoiler

Αλλά και στο ποδόσφαιρο προσπάθησε…

Την περσινή χρονιά με μια φωτογραφία από το παρελθόν δημοσίευσε στο Instagram ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. O κριτής του MasterChef που έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό ετοιμάζεται να επιστρέψει στο πόστο του στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε με μια throwback φωτογραφία τους να ενθουσιάσει τους followers του και ιδιαίτερα τους ποδοσφαιρόφιλους.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλός μοιράστηκε τότε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram μια φωτογραφία από τα νιάτα του, τότε που έπαιζε «δεξί χαφάκι» στον Πανιώνιο, τη μεγάλη αγάπη της καρδιάς του.

«Μύρισε 90’ιλα…όταν το σύστημα 3-5-2 ήταν αποδοτικό… Δυνατό δεξί “χαφακι” πολλά υποσχόμενο με 12 γράμματα… Αρχίζει από Κ……… Τελειώνει σε ς…», έγραψε. Μάλιστα, τάγκαρε και τους Γιάννη Μανιάτη και Γιάννη Κοντοέ, οι οποίοι ήταν συμπαίκτες του.

Δείτε τη δημοσίευση που έκανε ο διάσημος κριτής:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ