MasterChef 7 Spoiler: Ηλίας reloaded ...vol 5!

MasterChef 7 Spoiler: Ηλίας reloaded …vol 5! Με το GNTM να πηγαίνει προς το τέλος του από πλευράς γυρισμάτων αρχίζει η προετοιμασία για την νέα σεζόν MasterChef στο Star. Σύμφωνα με πληροφορίες η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα του Νοέμβρη από την Αθήνα.

MasterChef 7 Spoiler: Ηλίας reloaded …vol 5!

Τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση έδωσαν μάχη για την παραμονή τους απόψε στο MasterChef. Ο Παύλος, ο Χρήστος και ο Σταύρος δεν κατάφεραν στο Τεστ Δηmιουργικότητας να ξεχωρίσουν, με τους γαστρονομικούς τους συνδυασμούς, τους τρεις κριτές,και κλήθηκαν να δώσουν μάχη για την παραμονή τους στο διαγωνισμό στη διαδικασία Αποχώρησης.

Οι τρεις μάγειρες χρειάστηκε να ανταπεξέλθουν σε δύσκολα δεδομένα και να φτιάξουν ένα πιάτο αντιγραφής, όσο πιο κοντά γίνεται στο πρωτότυπο.

Αυτός που είχε το χειρότερο πιάτο κι έπρεπε να αναμετρηθεί με ένα παλιότερο παίκτη, που ήρθε να κλέψει την θέση του, ήταν ο Σταύρος, ο οποίος αντιμετώπισε τον Ηλία Κιαζόλι. Στο τέλος ο Ηλίας ήταν αυτός που κατέκτησε την νίκη και επιβεβαίωσε την επιστροφή του στον διαγωνισμό.

Απ’ αυτή την πλευρά θα παλέψουν μαγειρικά ο Νικήτας Φιλιππάκης, ο Νίκος Τράκας, ο Αριστοτέλης Νικολογιάννης, ο Νίκος Κοντός, ο Σταύρος Παπαδόπουλος, ο Έλσον-Γιάννης Μπεντάι, ο Παναγιώτης Αυγενικός, ο Βαγγέλης Φυλακτάκης, ο Χρήστος Πολιτάκης, ο Δημήτρης Πολιτάκης, ο Γιάννης Χατζίνας, ο Ρωμαίος Κοτσίνης, ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας, ο Άγγελος Τσιγκάκος, ο Θεόδωρος Γαλάνης, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, ο Παύλος Λούλης και ο Νίκος Παντασάκης,

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)
Μπάσκετ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)