Το MasterChef Spoiler ξεκίνησε εντυπωσιακά. Συντονιστείτε στο Star. Μείνετε στο Sports365.gr και θα μαθαίνεται πρώτοι διαρροές για το MasterChef Spoiler. Το μόνο στοιχείο που μένει ίδιο και αδιαπραγμάτευτο: η απαίτηση των τριών κορυφαίων σεφ Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, για αψεγάδιαστο, γευστικό αποτέλεσμα! Τίποτα λιγότερο δεν θα είναι ανεκτό.  Οι επίδοξοι Master Chef, με αισιοδοξία και πολλά όνειρα, τώρα δίνουν την […]

Το MasterChef Spoiler ξεκίνησε εντυπωσιακά. Συντονιστείτε στο Star. Μείνετε στο Sports365.gr και θα μαθαίνεται πρώτοι διαρροές για το MasterChef Spoiler.

Το μόνο στοιχείο που μένει ίδιο και αδιαπραγμάτευτο: η απαίτηση των τριών κορυφαίων σεφ Σωτήρη ΚοντιζάΠάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, για αψεγάδιαστο, γευστικό αποτέλεσμα! Τίποτα λιγότερο δεν θα είναι ανεκτό. 

Οι επίδοξοι Master Chef, με αισιοδοξία και πολλά όνειρα, τώρα δίνουν την πραγματική δοκιμασία τους.

Στο χθεσινό επεισόδιο οι κριτές αποφάσισαν να αφήσουν εκτός σπιτιού την Ηρώ, χωρίς καν να δοκιμάσουν την προσπάθειά της.Ο λόγος ήταν ότι η Ηρώ έβαλε στο πιάτο της τον ζωμό που είχε πέσει στον πάγκο κι αυτό λειτούργησε εντελώς “στραβά” για τους κριτές, οι οποίοι δεν μπήκαν καν στον κόπο να δοκιμάσουντο συγκεκριμένο πιάτο.
Όταν επέστρεψαν στο σπίτι ο Κωνσταντίνος με τη Λία κι έμαθαν και οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι τί είχε συμβεί και κυρίως η Μαρίνα, έμεινε με το στόμα ανοιχτό, καθώς φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης, όπως αποδείχτηε, για την αποχώρηση της Ηρώς.

Η Μαρίνα είχε συμβουλεύσει την Ηρώ, κατα τη διάρκεια της δοκιμασίας, να μαζέψει με μια σπάτουλα ότι είχε πέσει στον πάγκο. Ωστόσο, όταν ειπώθηκαν όλα αυτά στο σπίτι , η ίδια είπε μόνο ότι φώναξε στην Ηρώ να προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση, αλλά όπως είπε δεν είχε καταλάβει ότι επρόκειτο για τον ζωμό.

Τα επικριτικά σχόλια στα social media πήραν φωτιά με τη Μαρίνα να δέχεται ακατάπαυστα πυρά για την πράξη της.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ