O Λεωνίδας Κουτσόπουλος γι ακόμη μία φορά έκλεψε τις εντυπώσεις στο Master Chef και ένας παίκτης δεν γλύτωσε από το... στόμα του.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ο λόγος για να δει κανείς το Master ChefΟ κριτής του διαγωνισμού μαγειρικής διαθέτει φοβερό χιούμορ και το απέδειξε γι ακόμη μία φορά. Ο «θείος Λεωνίδας» έκανε επικό τρολάρισμα σε παίκτη, που μοιάζει στον Άκη Πετρετζίκη.

Ο Πάνος, που διαγωνίζεται στο Master Chef, μοιάζει πάρα πολύ με τον Άκη Πετρετζίκη. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν έχασε την ευκαιρία για τρολάρισμα. Την ώρα, που οι παίκτες συγκέντρωναν υλικά, τον πλησίασε και άρχισε να τον τρολάρει.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του είπε χαρακτηριστικά: «Ξέρεις τι ψευδώνυμο σου έχουμε δώσει; Άκης Πετρετζίκης! Τέτοια σύγκριση. Δε μοιάζει ο φίλος ο Πάνος;». Ο διαγωνιζόμενος του Master Chef απάντησε ότι είναι καλύτερος αυτός από τον γνωστό σεφ. Επίσης, πρόσθεσε ότι του λένε ότι μοιάζει και με τον Σαμπάνη. Βέβαια, σημείωσε ότι: «αυτός είναι ασχημάνδρας, εγώ είμαι ωραίο παιδί».

Ο κριτής του Master Chef το συνέχισε λέγοντας του «ήσυχα, τους έχεις θάψει όλους». Ο Πάνος απάντησε ότι κάνει φυσικά πλάκα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα