Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο; | Maestro

Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στην τηλεόραση με νέα σειρά. Ο «Maestro» έρχεται στις οθόνες μας μέσα από το κανάλι του MEGA TV, και την επόμενη σεζόν θα την απολαύσουμε.

Τα όσα θα διαδραματιστούν στο φινάλε αναμένεται να κάνουν τα μηχανάκια της Nielsen να χτυπήσουν κόκκινο και να αποτελέσουν τη βάση των όσων θα ακολουθήσουν τη δεύτερη σεζόν. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ακολουθώντας την πάγια τακτική του και θέλοντας να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών δεν θέλει να διαρρεύσει το παραμικρό.

Ωστόσο πριν μερικές μέρες προέβη σε αποκαλύψεις, λέγοντας πως στο τελευταίο επεισόδιο τα κομμάτια του παζλ θα συμπληρωθούν. «Πριν από το τέλος κάθε επεισοδίου ήθελα να φτιάξω μια μικρού μήκους όλο αυτό το έγκλημα πως εξελίσσεται. Στο τελευταίο επεισόδιο θα το δούμε ολοκληρωμένο και θα καταλάβουμε ακριβώς τι συμβαίνει. Είναι μια ανεξάρτητη νότα.

Η οποία όμως δεν είναι και τόσο ανεξάρτητη. Δεν μπορώ ακόμα να προδώσω τα στοιχεία. Θα καταλάβουν όλοι στο τέλος τι εννοώ. Όλο θα δέσει σαν παζλ. Το οποίο ήταν και το ζητούμενο», αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δίνοντας μας μια ιδέα από το πως έχει γραφτεί το τέλος του «Maestro».

Ενώ, ο Χριστόφορος έκανε λόγο πως θα υπάρξουν παραπάνω από ένα πτώμα στο φινάλε, παρότι μέχρι στιγμής έχουμε δει να δολοφονείται μόνο ο Χαράλαμπος. Όπως πάντως εξηγεί ο Χριστόφορος, κρατάει μυστικό το φινάλε ακόμη και από τους ηθοποιούς της σειράς.

«Όταν δόθηκε το τελευταίο επεισόδιο έλειπαν οι σκηνές. Λείπανε πολύ μεγάλα κομμάτια για να μην τα ξέρει κανένας παρά μόνο οι ηθοποιοί που έπαιζαν. Μόνο οι άνθρωποι που ήταν στο γύρισμα γνώριζαν», δήλωσε.

Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς του MEGA καθημερινά εδώ.

Πρωταγωνιστούν:

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook. Καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Maestro

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик