Πλησιάζει η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σειράς!

Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει ολοκληρώσει εδώ και καιρό τα γυρίσματα για την νέα του σειρά για το MEGA TV, και την επόμενη σεζόν θα την απολαύσουμε.

 Τον Οκτώβριο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η νέα, πολυαναμενόμενη σειρά.

Παρά το γεγονός ότι η σειρά θα προβάλλεται μόνο μία φορά την εβδομάδα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θέλει τέλειο αποτέλεσμα. Στην τελειομανία του λοιπόν οφείλεται η καθυστέρηση η οποία προέκυψε.

Αρχικά έχουμε να κάνουμε με μια σειρά φιλέτο και από το πολύ μεγάλα χαρτιά του καναλιού.


Η σειρά “Maestro” έρχεται στο MEGA τον Οκτώβριο

Η ανακοίνωση του Mega έχει ως εξής:

Ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα.

Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, στην πιο ώριμή του φάση, επιστρέφει τον Οκτώβριο στο MEGA με την πολυαναμενόμενη νέα του σειρά εννιά επεισοδίων με τίτλο «Maestro».

Ο ταλαντούχος δημιουργός αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης, με την αναγνωρίσιμη κινηματογραφική ματιά, τη σεναριακή δεξιοτεχνία και την υψηλή αισθητική του. Η σειρά «Maestro» γυρίστηκε σε ατμοσφαιρικές τοποθεσίες στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα, με ένα ξεχωριστό καστ ταλαντούχων ηθοποιών να ενσαρκώνει τους πολυδιάστατους ήρωες που εμπνεύστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

H υπόθεση

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα υποδυθεί έναν δάσκαλο μουσικής, παντρεμένο, στον οποίο ζητείται να ταξιδέψει σε ένα μικρό νησί των Επτανήσων, στην εποχή της πανδημs προκειμένου να στήσει από την αρχή ένα ρε στιβάλ μουσικής. Στοχοπροσηλωμένος στη μουσική και το όραμά του, σύντομα θα δειτε την πρόταση, αλλά χωρίς να το ξέρει η ζωή του θα αλλάξει άρδην.

Σε αυτό θα βοηθήσει η γοητεία μιας μαθήτριας της 3ης Λυκείου, την οποία και θα ερωτευτεί. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε αυτή την ιστορία που θα γίνει η αφορμή εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Τη σύζυγο του δάσκαλου θα υποδυθεί η Στεφανία Γουλιώτη, τη μαθήτρια η Κλέλια Ανδριολάτου, ενώ η Μαρία Καβογιάννη μια δασκάλα του σχολείου που θα επηρεάσει με την κρίση της τον δάσκαλο, Ο Φάνης Μουρατίδης θα είναι επίσης δάσκαλος στο σχολείο και ο Αντίνοος Αλμπάνης φίλος του πρωταγωνιστή, Τον ρόλο της Χαρούλας Αλεξίου δεν τον γνωρίζουμε, αλλά προφανώς θα σχετιστεί με το φεστιβάλ μουσικής.

Πρωταγωνιστούν

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης

«MAESTRO»: ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ MEGA

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Maestro

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι