O Χαράλαμπος απειλεί τον Ορέστη! | Maestro

Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στην τηλεόραση με νέα σειρά. Ο «Maestro» έρχεται στις οθόνες μας μέσα από το κανάλι του MEGA TV, και την επόμενη σεζόν θα την απολαύσουμε.

Οι εξελίξεις της σειράς «Maestro» θα είναι καθηλωτικές

Ο Ορέστης θα διαβεί σε σκοτεινά μονοπάτια! Ενώ παλεύει με τα συναισθήματά του για την Κλέλια και το αν πρέπει να αφεθεί στο πάθος του για εκείνη, έχει να διαχειριστεί και την υπόθεση της Μαρίας.

Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον Χαράλαμπο, ο οποίος δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί τη μυστική ζωή του γιου του, ο Ορέστης καταλαβαίνει πως η Μαρία βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. «Είμαι εδώ για σένα, να το θυμάσαι πάντα αυτό. Όποτε νιώσεις την ανάγκη μπορείς να μου μιλήσεις και πίστεψε με θα κάνω τα πάντα για να σε βοηθήσω. Δεν είσαι πια απροστάτευτη», της λέει. Η Μαρία παρότι δεν νιώθει έτοιμη να βγάλει από μέσα της το βαρύ φορτίο που κουβαλά, χτίζει μαζί του μια ιδιαίτερη σχέση.

Οι μέρες περνούν και ο Χαράλαμπος εξακολουθεί να πιέζει τον γιο του να φέρνει σπίτι γυναίκες, ενώ συνεχίζει να πίνει με μανία. Γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να χτυπά με λύσσα τόσο τον γιο όσο και τη γυναίκα του, η οποία μάταια προσπαθεί να προστατεύσει το παιδί της.

Όταν ο Ορέστης θα αντικρύσει για ακόμη μια φορά τη Μαρία ξυλοκοπημένη θα ζητήσει να παρέμβει η αστυνομία και μάλιστα άμεσα. «Δεν πάει άλλο, ο εφιάλτης αυτός πρέπει να τελειώσει», μονολογεί ο Ορέστης. Βλέποντας ωστόσο πως όλο το χωριό, σιωπά μπροστά στα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, ακόμη και οι αρχές, αποφασίζει να αναλάβει μόνος του δράση,

Ο Ορέστης, αγνοώντας τις επαφές του Χαράλαμπου με τον υπόκοσμο θέτει τον εαυτό του σε τεράστιο κίνδυνο. «Αν ξανασχοληθείς με την οικογένειά μου, θα πάθεις μεγάλο κακό», τον προειδοποιεί ο Χαράλαμπος.

Ο Ορέστης όμως είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να προστατεύσει την Μαρία. Όπως θα δούμε στα παρακάτω επεισόδια ο Ορέστης θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια θανάσιμη απειλή και η ζωή του θα μπει σε άμεσο κίνδυνο. Το σίγουρο είναι πως οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς του MEGA καθημερινά εδώ.

Πρωταγωνιστούν:

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook. Καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Maestro

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик