Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς του MEGA καθημερινά εδώ.

Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στην τηλεόραση με νέα σειρά. Ο «Maestro» έρχεται στις οθόνες μας μέσα από το κανάλι του MEGA TV, και την επόμενη σεζόν θα την απολαύσουμε.

Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς του MEGA καθημερινά εδώ.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης  στο MEGA αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές, που δείχνουν ότι αγαπούν πολύ την μυθοπλασία. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 12 χρόνια με την πολυαναμενόμενη σειρά του «Maestro», η οποία, προτού ακόμη προβληθεί ο πρώτος κύκλος της, έχει πάρει το πράσινο φως και για το δεύτερο!

Εβδομάδα… μυθοπλασίας αυτή που διανύουμε, με σχεδόν όλες τις σειρές να κάνουν πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση. Λίγες απέμειναν για να βγουν στον αέρα όμως μια από αυτές είναι η πλέον πολυαναμενόμενη!




O ‘Maestro’ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο, με το MEGA να προβαίνει σε μια κίνηση – ματ, δείγμα του πόσο πολύ πιστεύει (και χρειάζεται) την εν λόγω σειρά!

Θυμίζουμε ότι η μίνι σειρά (9 επεισοδία), με φόντο τους Παξούς, αποτελεί την πιο ακριβή παραγωγή της ελληνικής τηλεόρασης, με μεγάλη απόσταση μάλιστα από την δεύτερη.

Εκτός αυτού το Maestro βρίσκεται και ένα βήμα πριν γίνει η πρώτη ελληνική σειρά που μπαίνει στο Netflix, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με το nassosblog το MEGA, συνυπολογίζοντας όλα τα δεδομένα, θέλει ορθώς να διαφυλάξει το προϊόν του και αποφάσισε να καταφύγει σε μια ομολογουμένως σπάνια κίνηση. Ποια είναι αυτή; Το ‘Maestro’ θα είναι διαθέσιμο μόνο την ώρα προβολής του και οι τηλεθεατές δεν θα έχουν άλλη ευκαιρία να το ξαναδούν!

Για να γίνουμε πιο σαφείς, η σειρά δεν θα είναι διαθέσιμη στην web tv του MEGA, ούτε φυσικά στο youtube ή σε άλλες πλατφόρμες ροής. Να υπενθυμίσουμε ότι η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τα τέλη του επόμενου μήνα, με πιθανότερη ημερομηνία τις 27 Οκτωβρίου!




Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας, προκειμένου να στήσει από την αρχή, ένα φεστιβάλ μουσικής. Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, αλλά και μπλεγμένος σε μια ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα, τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Στη σειρά θα δούμε τις ιστορίες οκτώ διαφορετικών ανθρώπων της κοινωνίας αυτής, ενώ παράλληλα θίγονται και πολλά διαφορετικά θέματα, που απασχολούν γενικότερα την κοινωνία μας, όπως η ενδοοικογενειακή βία.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, δίπλα στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα εναιν η Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη και Γιώργος Μπινιάρης.

Τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου της σειράς, που αποτελείται από εννέα επεισόδια έχουν ήδη ολοκληρωθεί και στο τέλος του καλοκαιριού αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του δεύτερου. Κι αυτό γιατί λόγω της τουριστικής σεζόν ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα. Τόσο οι Παξοί όσο και η Κέρκυρα είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί, έτσι κρίθηκε αναγκαίο να χαλαρώσουν κάπως τα πράγματα πριν ξανανάψουν οι μηχανές. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι η επιλογή των Παξών δεν έγινε τυχαία. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με το νησί, αφού είναι ο τόπος καταγωγής της γιαγιάς του κι ο ίδιος ως παιδί περνούσε εκεί τα καλοκαίρια του.

TO LOCKDOWN… ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αποκάλυψε ότι δεν είχε σκοπό να κάνει τηλεόραση, αλλά ήρθε το lockdown και άλλαξαν τα πράγματα. «Με έπαιρναν τηλέφωνο από Ελλάδα να κάνω κάτι τηλεοπτικό και είπα γιατί όχι; Έτσι προέκυψε το “Maestro”», εξήγησε.

Για τον ήρωα που υποδύεται ανέφερε ότι μπλέκει σε περιπέτειες, με αποκορύφωμα ένα φόνο στον οποίο μετέχουν όλοι οι ήρωες της σειράς. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη συνεργασία του με τη Χαρούλα Αλεξίου. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί μέσω της Δήμητρας Γαλάνη, αλλά δεν την ήξερε καλά. «Την πήρα τηλέφωνο και της είπα έχω γράψει κάτι, θα ήθελα απλά να το διαβάσετε”.

Μετά από μερικές ημέρες με πήρε τηλέφωνο, μου είπε “μου αρέσει” και πήγα σπίτι της. Είναι πολύ μπροστά, έδεσε με όλους τους ηθοποιούς, είναι επαγγελματίας», τόνισε και συμπλήρωσε: «Με την απλότητά της, με το γήινο χαρακτηριστικό που έχει, σου δημιουργεί ευχάριστη ατμόσφαιρα για να δουλεύεις μαζί της. Είναι απίστευτη κωμικός, είναι εξαιρετική».

Στην εκπομπή «Ελένη» μίλησε και ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος στη σειρά υποδύεται ένα γιατρό, που βρίσκεται στους Παξούς για να ξεπεράσει τα προβλήματά του και βοηθά τους ντόπιους να φτιάξουν τις ζωές τους. «Είναι μία δουλειά για την οποία θα μιλάμε για πολλά χρόνια», δήλωσε.




ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Ήταν το 1999 όταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποφάσισε να γράψει το πρώτο του σενάριο. Η σειρά «Η ζωή μας μια βόλτα», στην οποία πρωταγωνίστησε μαζί με τους Φιλαρέτη Κομνηνού, Δημοσθένη Παπαδόπουλο, Χάρη Ασημακόπουλο και Γωγώ Μπρέμπου, αγαπήθηκε από το κοινό κι αποτέλεσε το έναυσμα για τη συναρπαστική συνέχεια που ακολούθησε.

Η δεύτερη σειρά του, «Να με προσέχεις», προβλήθηκε επίσης στο MEGA τη σεζόν 2000-2001.

Το 2002 ήρθε η τηλεταινία «Τρεις ευχές», όπως και η σειρά «Κλείσε τα μάτια», στην οποία έκανε και την πρώτη του απόπειρα ως σκηνοθέτη, στο δεύτερο και τον τρίτο κύκλο της.

Τη σεζόν 2005-2006 μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας η σειρά του «Δύο μέρες μόνο» και τη σεζόν 2009-2010 το «4». Έκτοτε έστρεψε το ενδιαφέρον του στον κινηματογράφο.

Τα Χριστούγεννα του 2012 έκανε πρεμιέρα η πρώτη κινηματογραφική ταινία του, «Αν», η οποία ξεπέρασε τα 500.000 εισιτήρια.

Τρία χρόνια αργότερα, πάλι τα Χριστούγεννα, βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες η δεύτερη κινηματογραφική δουλειά του με τίτλο «Ένας άλλος κόσμος» (Worlds Apart), η οποία θεωρήθηκε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια, ενώ προβλήθηκε και στο εξωτερικό το 2017.

Την ίδια χρονιά, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δάνεισε τη φωνή του στον Μπάτμαν, στην ταινία κινουμένων σχεδίων «The Lego Batman Movie».




Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook. Καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Maestro

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик