Είναι το ριάλιτι που ποντάρει πολλά πάνω του ο ΣΚΑΪ.

Ο ΣΚΑΙ έρχεται με κέφια στην νέα τηλεοπτική σεζόν και το ριάλιτι που θα προβάλλει – ένα ακόμα- θέλει να του φθάσει στα ύψη την τηλεθέαση. Μιλάμε για το “Love Island”, το fun ριάλιτι γνωριμιών, που έχει κάνει “θραύση” σε 23 χώρες παγκοσμίως.

To Love Island είναι το ριάλιτι αγάπης που θα ρίξει στο παιχνίδι ο ΣΚΑΙ προκειμένου να ανεβάσει στα ύψη την τηλεθέαση. Μπορεί να έχει γίνει γνωστό ότι θα προβληθεί την νέα τηλεοπτική σεζόν με την Ηλιάννα Παπαγεωργίου στο τιμόνι της παρουσίασης.

Στην Τενερίφη θα γίνουν τα γυρίσματα και ήδη η παρουσιάστρια μαζί με τους συμμετέχοντες ετοιμάζονται να αναχωρήσουν. Κρατάνε πολύ καλά τις διαρροές μακριά μέχρι τώρα στην παραγωγή.

Το Love Island θα κάνει πρεμιέρα Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου. Η ώρα έναρξής του έχει προγραμματιστεί για τις 22.40.

Ο ΣΚΑΙ θα ακολουθήσει για τα γυρίσματα την συνταγή από το Survivor. Κάθε επεισόδιο θα γυρίζεται τουλάχιστον δύο ημέρες πριν από την προβολή του.

Να πούμε επίσης εδώ ότι υπολογίζουν τα επεισόδια του ριάλιτι να παίζουν μέχρι τα Χριστούγεννα και να δώσει μια καλή πάσα στο δυνατό χαρτί που ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ και δεν είναι άλλο από το Survivor All Star. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Love Island

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ