Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζεται για τους συμμετέχοντες και πολλοί είναι εκείνοι που λένε πως το κανάλι πηγαίνει σε στοχευμένες προτάσεις.

Ο ΣΚΑΙ έρχεται με κέφια στην νέα τηλεοπτική σεζόν και το ριάλιτι που θα προβάλλει – ένα ακόμα- θέλει να του φθάσει στα ύψη την τηλεθέαση. Μιλάμε για το “Love Island”, το fun ριάλιτι γνωριμιών, που έχει κάνει “θραύση” σε 23 χώρες παγκοσμίως.

Στο τιμόνι της παρουσίασης η Ηλιάννα Παπαγεωργίου. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες και δεν θα λάβουν στην Ελλάδα αλλά στο εξωτερικό. Στην Τενερίφη συγκεκριμένα.

Έρχεται σαν ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι στην καρδιά του χειμώνα και έχει έναν και μοναδικό στόχο: την αγάπη!

Αλλά ο ντετέκτιβ του instagram Soula Glamorous έκανε μια αποκάλυψη για τρεις παίχτριες που μπαίνουν στο ριάλιτι που θα συζητηθεί πολύ.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζεται για τους συμμετέχοντες και πολλοί είναι εκείνοι που λένε πως το κανάλι πηγαίνει σε στοχευμένες προτάσεις.

Η Soula Glamorous έκανε μια ανάρτηση με story στο Instagram, όπου λέει ξεκάθαρα πως οι υπεύθυνοι της παραγωγής θέλουν μια hardcore εκδοχή του ήδη σκληρού ριάλιτι.

Ρωτήθηκε λοιπόν αν γνωρίζει κάτι για αυτούς που θα συμμετάσχουν στο «Love Island» και η απάντηση της ήταν αποστομωτική:

«Είδα θα πάνε 2-3 βίζιτ… εεε influencers».

love island

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Love Island

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ