Άγχος μεγάλο άγχος έχουν στον ΣΚΑΪ. Με το «Love Island». Το οποίο στο εξωτερικό έχει σαρώσει αλλά είναι πολύ τολμηρό.

Ο ΣΚΑΙ έρχεται με κέφια στην νέα τηλεοπτική σεζόν και το ριάλιτι που θα προβάλλει – ένα ακόμα- θέλει να του φθάσει στα ύψη την τηλεθέαση. Μιλάμε για το “Love Island”, το fun ριάλιτι γνωριμιών, που έχει κάνει “θραύση” σε 23 χώρες παγκοσμίως.

Στο τιμόνι της παρουσίασης η Ηλιάννα Παπαγεωργίου. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες και δεν θα λάβουν στην Ελλάδα αλλά στο εξωτερικό. Στην Τενερίφη συγκεκριμένα. Όσο περνούν οι μέρες γίνονται γνωστά και τα ονόματα των συμμετεχόντων. Πέρα από την αγάπη και τον έρωτα οι παίκτες που θα συμμετάσχουν στο “Love Island” κυνηγούν και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Άγχος μεγάλο άγχος έχουν στον ΣΚΑΪ. Με το «Love Island». Το οποίο στο εξωτερικό έχει σαρώσει αλλά είναι πολύ τολμηρό. Στο Φάληρο θεωρούν πως αυτό το ριάλιτι θα κάνει γκελ στο δυναμικό κοινό αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να προβάλλεται πολύ αργά.

Έτσι το μόνο βέβαιο είναι πως πάει μετά τις 23.00 το βράδυ και τα πιπεράτα στιγμιότυπα μετά τις 24.00 όπου όμως η συνολική τηλεθέαση πέφτει κατακόρυφα.

Επίσης κατά πόσον η κυριλέ Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα ταιριάξει στο concept; Και το μεγαλύτερο απ’ όλα τα προβλήματα.

Τα στιγμιότυπα που θα είναι και πιο πουλιστερά δεν θα μπορούν να αναπαραχθούν στις ημερήσιες εκπομπές του σταθμού γιατί δεν θα το επιτρέπει η σήμανσή τους.

Ούτε στη Σκορδά αλλά ούτε και στο Μουτσινά. Αυτά όλα μελετούν τώρα στον ΣΚΑΪ σε ανοιχτή γραμμή βέβαια με τη νομική υπηρεσία του σταθμού, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Nassosblog.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Love Island

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ