Χτύπησε συναγερμός στην παραγωγή. Τι έχει συμβεί;

Ο ΣΚΑΙ έρχεται με κέφια στην νέα τηλεοπτική σεζόν και το ριάλιτι που θα προβάλλει – ένα ακόμα- θέλει να του φθάσει στα ύψη την τηλεθέαση. Μιλάμε για το “Love Island”, το fun ριάλιτι γνωριμιών, που έχει κάνει “θραύση” σε 23 χώρες παγκοσμίως.

Στο τιμόνι της παρουσίασης η Ηλιάννα Παπαγεωργίου. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες και δεν θα λάβουν στην Ελλάδα αλλά στο εξωτερικό. Στην Τενερίφη συγκεκριμένα.

Έρχεται σαν ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι στην καρδιά του χειμώνα και έχει έναν και μοναδικό στόχο: την αγάπη!

Αλλά συναγερμός στην παραγωγή. Τι έχει συμβεί;

Όλοι θυμούνται τα πρώτα παρατράγουδα του πρώτου «BB» με τον παίκτη που αποβλήθηκε αλλά και την ιστορία με τις δηλώσεις των διδύμων παικτών αργότερα στην εκπομπή της Καραβάτου στο STAR.

H προχθεσινή ανάρτηση της Soulas της Glamourous για «βίζιτες» στο «Love Island» του ΣΚΑΪ και φυσικά η περσινές κατηγορίες για ασέλγεια σε παίκτη του «Survivor» ήταν απλά τα κερασάκια στην Τούρτα.

Τρελή αποκάλυψη! «Μπαίνουν 3 βίζιτ… στο ελληνικό ριάλιτι»

Ενδελεχής έλεγχος του ποινικού μητρώου αλλά και άλλων δραστηριοτήτων θα γίνει στην τελική φάση των παικτών του «Love Island» που θα αναχωρήσουν για την Τενερίφη. Εάν διαπιστωθεί κάτι επιλήψιμο θα αποβάλλονται αμέσως.

Και όχι μόνο… Θα κληθούν όλοι να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση όσων έχουν επιγράψει και σε περίπτωση που έχουν δώσει ψευδή στοιχεία ή έχουν παραπλανήσει την παραγωγή σε συγκεκριμένες ερωτήσεις που τους έχουν γίνει όχι μόνο θα φεύγουν αμέσως από το ριάλιτι αλλά θα καλούνται να καταβάλουν και οικονομική ρήτρα η οποία θα έχει συμφωνηθεί από πριν. (Από το δημοσίευμα του nassosblog)

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Love Island

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ