Πέρα από την αγάπη και τον έρωτα οι παίκτες που θα συμμετάσχουν στο "Love Island" κυνηγούν και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Ο ΣΚΑΙ έρχεται με κέφια στην νέα τηλεοπτική σεζόν και το ριάλιτι που θα προβάλλει – ένα ακόμα- θέλει να του φθάσει στα ύψη την τηλεθέαση. Μιλάμε για το “Love Island”, το fun ριάλιτι γνωριμιών, που έχει κάνει “θραύση” σε 23 χώρες παγκοσμίως.

Στο τιμόνι της παρουσίασης η Ηλιάννα Παπαγεωργίου. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες και δεν θα λάβουν στην Ελλάδα αλλά στο εξωτερικό. Στην Τενερίφη συγκεκριμένα. Όσο περνούν οι μέρες γίνονται γνωστά και τα ονόματα των συμμετεχόντων. Πέρα από την αγάπη και τον έρωτα οι παίκτες που θα συμμετάσχουν στο “Love Island” κυνηγούν και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Μάθαμε λοιπόν ότι στο ριάλιτι θα δώσουν το παρών δύο πολύ καυτές παρουσίες. Ο λόγος για τις Μαριάννα Μπαφίτη και Κατερίνα Βαγκάνσια.

Η πρώτη κοπέλα έχει καταγωγή από την Πάρο και την Θεσσαλονίκη αλλά έχει μεγαλώσει στην συμπρωτεύουσα. Η Μαριάννα Μπαφίτη εργάζεται στην Αθήνα και στη Μύκονο κάνοντας δημόσιες σχέσεις. Ασχολείται με το μόντελινγκ και είναι αρκετά ενεργή στα social media, έχοντας στο instagram 152 χιλιάδες followers. Η Μαριάννα Μπαφίτη έχει απασχολήσει αρκετές φορές το Mykonos Live Tv.

Όσο για την Κατερίνα Βαγκάνσια έχει αναδειχθεί Σταρ Ελληνική Ομορφιά 2021 στα Εθνικά Ελληνικά Καλλιστεία και Σταρ Πελοπόννησος 2020. Εκείνη έχει μεγαλύτερη εμπειρία από ριάλιτι και κάμερες μιας και είχε λάβει μέρος στο GNTM 3, αλλά και το Style Me Up, όταν προβαλλόταν στο OPEN. Οι προαναφερθείσες είναι μονάχα δύο από τα ονόματα που θα συμμετάσχουν στο «Love Island», στο «ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι στην καρδιά του χειμώνα που έχει έναν και μοναδικό στόχο… την αγάπη», όπως είναι η επίσημη περιγραφή του ΣΚΑΙ για το fun reality γνωριμιών. Θα επανέρθουμε άμεσα με περισσότερα…

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Love Island

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ