Οι πρωταγωνιστές του ταξιδεύουν στην εξωτική Τενερίφη, με μοναδικό στόχο να ζήσουν τον απόλυτο έρωτα.

Το νέο ανατρεπτικό παιχνίδι του ΣΚΑΪ, που έρχεται να αλλάξει τα τηλεοπτικά δεδομένα έχει τίτλο «Love Island». Αρχικά σας είπαμε ποιος θα είναι ο παρουσιαστής.

Ποια αναλαμβάνει την παρουσίαση του ριάλιτι σχέσεων; Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η απάντηση! Η διοίκηση του καναλιού του Φαλήρου έχει έρθει σε συμφωνία με την γνωστή παρουσιάστρια, η οποία αφού ολοκληρώνει την συνεργασία της με τον ALPHA αναλαμβάνει νέο project στο κανάλι του ΣΚΑΪ.

Οι πρωταγωνιστές του ταξιδεύουν στην εξωτική Τενερίφη, με μοναδικό στόχο να ζήσουν τον απόλυτο έρωτα.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

Ο δρόμος για την αγάπη δεν θα είναι εύκολος και μια ματιά στο ξένο φορμάτ μας δίνει μια ιδέα για τα όσα έχουμε να δούμε.

Το reality γνωριμιών Love Island ξεκίνησε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2005 ως Celebrity Love Island και έχει ταξιδέψει σε πάνω από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Οι συμμετέχοντες αποκαλούνται «νησιώτες» και ζουν απομονωμένοι από τον έξω κόσμο σε μια βίλα όπου καταγράφονται καθημερινά.

Στόχος τους είναι να επιβιώσουν στη βίλα. Για να συμβεί αυτό πρέπει να γίνουν ζευγάρι με κάποιον άλλο νησιώτη, είτε με στόχο την αγάπη, τη φιλία είτε για επιβίωση, με απώτερο στόχο το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Αυτό -τουλάχιστον στο ξένο φορμάτ- συμβαίνει από την πρώτη μέρα. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του reality οι συμμετέχοντες αναγκάζονται να αλλάξουν ζευγάρι, αφού καλούνται να επιλέξουν αν θα παραμείνουν με αυτό που έχουν.

Οι singles αποβάλλονται από το νησί και νέοι νησιώτες μπορεί να κάνουν την είσοδό τους σε αυτό.

Από το νησί κινδυνεύουν επίσης με αποκλεισμό όσα ζευγάρια λάβουν τις λιγότερες ψήφους από το κοινό που επιλέγει και ψηφίζει μέσω ειδικής εφαρμογής.

Περιστασιακά, μπορεί να συμβούν ανατροπές όπου οι νησιώτες πρέπει να εξαλείψουν ο ένας τον άλλον.

Επιπλέον, οι νησιώτες διαθέτουν κινητά που μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσα από μηνύματα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί συμμετέχουν ακόμα σε πολλά παιχνίδια και προκλήσεις με στόχο να δοκιμαστούν σωματικά και πνευματικά και να κερδίσουν ειδικά έπαθλα. Μερικοί κάτοικοι του νησιού στέλνονται επίσης σε ραντεβού εκτός της βίλας.

Στο τέλος το κοινό ψηφίζει ποιο ζευγάρι θέλει να κερδίσει τη σειρά και να πάρει το βραβείο.

Δείτε το τρέιλερ του Love Island:

Πηγή: OKMag

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Love Island

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ