To Love Island είναι το ριάλιτι αγάπης που θα ρίξει στο παιχνίδι ο ΣΚΑΙ προκειμένου να ανεβάσει στα ύψη την τηλεθέαση.

Ο ΣΚΑΙ έρχεται με κέφια στην νέα τηλεοπτική σεζόν και το ριάλιτι που θα προβάλλει – ένα ακόμα- θέλει να του φθάσει στα ύψη την τηλεθέαση. Μιλάμε για το “Love Island”, το fun ριάλιτι γνωριμιών, που έχει κάνει “θραύση” σε 23 χώρες παγκοσμίως.

To Love Island είναι το ριάλιτι αγάπης που θα ρίξει στο παιχνίδι ο ΣΚΑΙ προκειμένου να ανεβάσει στα ύψη την τηλεθέαση. Μπορεί να έχει γίνει γνωστό ότι θα προβληθεί την νέα τηλεοπτική σεζόν με την Ηλιάννα Παπαγεωργίου στο τιμόνι της παρουσίασης αλλά ακόμα τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει. Στην Τενερίφη συγκεκριμένα θα γίνουν.

Πότε θα ξεκινήσουν; Δεδομένου ότι οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ υπολογίζουν το Love Island να κάνει πρεμιέρα στα τέλη Σεπτεμβρίου στις οθόνες μας κάπως έτσι λοιπόν τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα μέσα του ίδιου μήνα.

Η Ηλιάννα Παπαγεωργίου και οι συμμετέχοντες στο ριάλιτι θα ετοιμάσουν βαλίτσες για την Ισπανία και συγκεκριμένα την Τενερίφη σε λίγες ημέρες από τώρα.

Να πούμε επίσης εδώ ότι υπολογίζουν τα επεισόδια του ριάλιτι να παίζουν μέχρι τα Χριστούγεννα και να δώσει μια καλή πάσα στο δυνατό χαρτί που ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ και δεν είναι άλλο από το Survivor All Star. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Love Island

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ